2777
2789
عنوان

مشاورم بهم گفت امسال قبول نمیشی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 49 پست
اون بهتره بنظرم از مشاوری ک نا امیدت کنه و باعث بشه هر چی رشته کردی پنبه بشه

مشاور من کم سن بود حوصلش زیاد بود مال شما حتما سن و سال داره،مشاور من تو انگیزشی خیلی خوب بود واقعا یعتی از پیشش که میومدم کلی انرژی میگرفتم ولی متأسفانه اصلا برنامه ریز خوبی نبود یعنی برنامه ریزیش صفر،،بعد ها فهمیدم این روانشناسه نه مشاور تحصیلی ولی حیف دیر فهمیدم

مشاور من کم سن بود حوصلش زیاد بود مال شما حتما سن و سال داره،مشاور من تو انگیزشی خیلی خوب بود واقعا ...

ببین اره این مشاور منم میانساله و اهل انگیره بیخودی دادن  نیست 

من رتبه ای میخوام ک به رشته های تاپ بخوره ولی تلاشم در اون حد نیست اونم منظورش این بود اگه دست دست کنی و شل بازی دربیاری  الکی خودتو به دندون و دارو امیدوار نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور من کم سن بود حوصلش زیاد بود مال شما حتما سن و سال داره،مشاور من تو انگیزشی خیلی خوب بود واقعا ...

ببین اره این مشاور منم میانساله و اهل انگیره بیخودی دادن  نیست 

من رتبه ای میخوام ک به رشته های تاپ بخوره ولی تلاشم در اون حد نیست اونم منظورش این بود اگه دست دست کنی و شل بازی دربیاری  الکی خودتو به دندون و دارو امیدوار نکن 

تجربیم تو خونه دیوونه شدم از تنهایی و افسردگی

منم پارسال پشت کنکور بودم و چون همش تو خونه بودم و با کسی در ارتباط نبودم خیلی حالم بد بود. 

بعد کنکور رفتم کلاس ورزشی دو جلسه در هفته بود. وقتی میرفتم با خودم میگفتم من که این همه نگران وقت بودم و برعکس با همین فکرها بیشتر اعصابمو خورد میکردم و وقت تلف میکردم. مگه چقدر میخواست وقتمو بگیره؟ سه ساعت در هفته. وقتی ورزش کردم فهمیدم چقدر روحیم بهتره. چقدر وقتمو میگرفت؟ هیچی.. من که اون همه وقتو الکی هدر میدادم. کاش زودتر میرفتم. هم ورزشمو جدی ادامه میدادم هم روحیم بهتر بود. 

تو هم اگه میتونی و شرایطش رو داری، یه ورزشی که دوست داری رو انتخاب کن و اگه فکر میکنی تایمش اذیتت نمیکنه برو. خیلی خوبه.. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿..