2777
2789
عنوان

مشاورم بهم گفت امسال قبول نمیشی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 49 پست
بخاطر همینه ک سرعتت پایینهپشت کنکور موندن واقعا همت میخادبعضی وقتا یه پیاده روی برویا یوگا کار کن تو ...

کلاس یوگا اگه پیدا کنم عالیه ولی پیاده روی هم میرم کل راه بغض گلومو گرفته🙂

خانوادمم رهام کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس یوگا اگه پیدا کنم عالیه ولی پیاده روی هم میرم کل راه بغض گلومو گرفته🙂خانوادمم رهام کردن

نیاز نیست حتما کلاس باشه

با فیلمای یوتیوب هم میتونی

واقعا درکت میکنم

تازه من اصلا پشت کنکور نموندم

صرفا برای کنکور و کنکور ارشد و آزمون وکالت یه تایمی رو خونه بودم و درس خوندم

خیلی سخته و آدم کم میاره

ولی به هدفت فکر کن

به اینکه در دهن خیلیا بسته میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزیزم هرچیزی بهایی داره. قطعا اگه یه هدف کوچیک تر برای خودت درنظر می‌گرفتی میتونستی برسی همین امسال بهش. ولی هدفای بزرگ جون کندن میخوان مخصوصا تو ایران . فقط تنها راهش استمراره 

اخه پنجاه درصد خیلیه زمان میبره بهش برسی تاره درکنارش باید نهاییا هم مدیریت کنی

50 درصد یعنی نصف هر درسی رو میتونی حذف کنی ببین خیللییی ها بودن از الان شروع کردن و تونستن 

ولی فقط شروع کردن ملاک نیستاا، پرر قدرررتت شروع کننن

نیاز نیست حتما کلاس باشهبا فیلمای یوتیوب هم میتونیواقعا درکت میکنمتازه من اصلا پشت کنکور نموندمصرفا ...

من واقعا فقط دخترای اینجارو دارم هیچ کسو ندارم دلم خوشه میام اینجا با چهار نفر حرف میزنم حس بی کسی از بین میره

ولی به خودم میگم تا اینجا دووم اوردی باید تا اخرشو بری اخرش خوشه 🥹

50 درصد یعنی نصف هر درسی رو میتونی حذف کنی ببین خیللییی ها بودن از الان شروع کردن و تونستن ولی فقط ش ...

من خیلی استرسیم و افسردگیم دارم مشکلم جدیه نمیتوتم زیاد بخونم چون دائما استرس دارم و حال روحیم خرابه

این از مشاور شما اون از مشاور من که هفته ی دیگش کنکور بود میگفت از الان که شروع کنی با جدیت، حقوق عل ...

اون بهتره بنظرم از مشاوری ک نا امیدت کنه و باعث بشه هر چی رشته کردی پنبه بشه

به منم گفتن با این رتبه هیچ جا نمیاری غیر انتفاعی شهر خودم ادبیات انگلیسی خوندم اتفاقا بهترین استادا ...

کاش منم امسال دندون بیارم ولی احتمالش کمه اینجور ک من میخونم 🥺