2777
2789
عنوان

شوهرم گوشی مو شکونده بعد میگه نمیخرم مادرشوهرم گفت طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 73 پست
بخدا قصدم سرزنشت نیس میفهمم حال روحیت بده ولی آبجی جون توکه میدونستی شوهرت اعتیاد داره چرا بچه آوردی ...

چون قصد طلاق نداشتم ازدواج دومم بود گفتم شوهرم بچه دوس داره بچه بیاریم خوب میشه خیلی خیلی بدتر شد تو بارداری گوشت نمی‌خرند بهم فحش میداد و ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا آخر خوندی ؟شوهرم معتاده طلاق راه درستیه ؟شوهرم خیلی از چشمم افتاده

ن تا خواهر شوهر خوندم 

اعصابم خورد شد اومدم خودم خالی کردم😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

دوهفته س که حالش و نپرسیده میدونس واکسن داره. نه نمیگیرن ازم مادرشوهرم گفت بچه رو بردار... مامانم یا ...

خب پس اگه شیشه ایه طلاق بگیر . وگرنه سر گوشی یه طلاق بگیری یکم ضایع است اما اینجور میشینی میگه معتاد بود روانی بود فقط عزیزم حتما تو محضر امضا بگیر که بچه ماله خودته چون چند سال بعد ممکنه بزنن زیرش تا زندگیتو زهر کنن

صد در صد صد درررر صد طلاق گار درستیه خودتو یک عمر پشیمون نکنیا مادر منم با همین حرف ها بیشت سال پای ...

یعنی شما به عنوان فرزندمعتاد راضی به طلاق بودی که با مامانت بمونی؟

واقعا به شیشه معتاده یا الکی میگی مرد معتاد حالیشه بگه بچه معلول نمیخام ؟راستی بچت چی ؟؟

پسره اره چون گوشش و پر کرده بودن ماهم دعوا کرده بودیم شکوند وگرنه الان که خدا بچه سالم بهم داده دوهفته س خبری ازش نگرفته

معتاده دختر خوب چرا بچه دار شدیالان جوونی تحملت زیاده چند وقت دیگه حوصله این چرت بازیاشو نداریطرف مع ...

بچم تا آخر عمر باهامه بعداز 9 سالگی هم نگه نمیدارم میدونم ...

آره خیلی پروان شوهرم 3 یار سابقه زندان داشت قبل ازدواج منو براش گرفتن که چون ازدواج دومم نتونم طلاق بگیرم