2777
2789

3 ماه پیش که اخرای بارداری بود با شوهرم دعوا کرده بودیم رفتم اتاق اومد گوشی و از دستم کشید محکم زد زمین شکست بعد گفت من بچه معلول نمیخوام ...چون خواهرشوهرم گفته بود فلانی با گوشی بازی می‌کرد بچش معلول شده بود ...

الان 3 ماهه میگذره گوشیم تعمیر نشد گفتم بخر گفت پول ندارم تا دو هفته پیش بهش گفتم یا گوشی میخری یا دیگه خونه نمیام اونم گفت نیا... میتونه گوشی بخره خودش نمیخره..

هفته پیش مادرشوهرم زنگ زد که فامیلشون میاد دیدن بچم برم خونمو تمیز کنم میدونس با شوهرم قهرم منم روم نشد بگم نه رفتم شوهرم خونه نبود سرکار بود مهمونا که رفتن منم آماده شدم زنگ زدم بابام بیاد دنبالم مادرشوهرم گفت نرو این اداها چیه گفتم شما به پسرت نمیگی یه گوشی بخره زشته 3 ماهه بدون گوشی موندم گفت گفتم بهش میگه میری تو گوشی اینترنت زنا بهش حرف میدن دوس ندارم گوشی داشته باشه از گوشی کوچیکا میخواد بخرم گفتم منم خیلی چیزا رو دوس ندارم تقصیر شماس میبینین جوگیره چرا حرف یادش میدین ...اینو گفتم دیگه مادرشوهرم و خواهرشوهر دیونه شدن گفتن نمیخوای طلاق بگیر گفتم میگیرم نمی‌ترسم که از خونه در میومدم مادرشوهرم گفت بدجوری داری میری تا آخرش اینجوری بری خوبه گفتم میرم ....

موضوع فقط گوشی نیس شوهرم معتاده شیشه س من فکر نمیکردم خانوادش آنقدر طرفداری کنن ازش منم الان خونه بابامم قصدم طلاقه جای من بودین چیکار میکردین .الانم با گوشی قدیمی بابام اومدم همش نپرسیم با چی اومدی

خدا بگم چکار خواهر شوهرت کنه

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضی از خانواده شوهرا چسن

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خدا لعنت کنه کسایی ک تو زندگی برادر و پسرش دخالت میکنه 

منم چون وابسته گوشیم شوهر پدر سگم با گوشی تهدیدم میکنهمیگه ازت میگیرم

من وابسته نبودم زیاد ولی خب حوصلم سر میرفت میومدم گوشی اون میرفت دسشویی بکشه چیکار کنم خب ...یدونه طلا هم ندارم به جز حلقه گوشی رم اونجوری کرد رسما برده گرفته

من وابسته نبودم زیاد ولی خب حوصلم سر میرفت میومدم گوشی اون میرفت دسشویی بکشه چیکار کنم خب ...یدونه ط ...

عزیزم😔من شوهرم زن بازه ولی ب من شک داره میگ گوشی دست نگیر

INFP(رویا پرداز)ScPD
تا آخر خوندی ؟شوهرم معتاده طلاق راه درستیه ؟شوهرم خیلی از چشمم افتاده

صد در صد صد درررر صد طلاق گار درستیه خودتو یک عمر پشیمون نکنیا مادر منم با همین حرف ها بیشت سال پای بابای معتادم موند و خودشو مارو بدبخت کرد و بعد مه آب از سرش گذشت طرفت طلاق گرفت که دیگه چه فایده ای داشت

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم