2777
2789
عنوان

تبدیل کراش به شوهر (یا دوست‌)

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت دانشجویی؟ چند سالته؟  باید به یگ بهانه ای ازش سوالی بپرسی. در مورد رشته اش. دانشگاهش.یه چیزی آولا پیدا کن موضوع مشترک باشه.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

یک سال بلاک بود😁

سر اینکه حالمو میپرسید 

یه روز توی فروشگاه باباش دیدمش سریع پریدم بیرون و اونم تا منو دید اومد بیرون ی نگاهی انداخت و رفت 

رفتم خونه پر رو پر رو از بلاکی درآوردم سریع پیام داد حالت خوبه؟رفتی سونوگرافی برا چی؟

همین استارت رابطه بود😂

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
واقعا ؟؟؟تو رو خدا بگو چجوری ؟!

ما طبقه دوم بودیم اونا اول

خیلی خانواده خون گرمی بودن وقتی اسباب کشی کردیم رفتیم تو اون آپارتمان مامانش اومد بالا پرسید کمک لازم ندارین و برامون چایی اورد

خلاصه از اون روز اول سلام علیکامون شروع شد منم که اون موقع بچه بودم سر به زیر میرفتم و میومدم تا یه روز گیرم اورد شماره داد و بعد ۴سال مزدوج شدیم😁

ینی اینجوری بهت بگم هرچی مظلوم و ساده و خانومانه باشی احتمالش خیلی بیشتره پا پیش بزاره ولی بازم میگم اگه کسی تو زندگیش نباشه 🥹

متاهل🩷🍃
خودت دانشجویی؟ چند سالته؟ باید به یگ بهانه ای ازش سوالی بپرسی. در مورد رشته اش. دانشگاهش.یه چیزی آو ...

نه کنکوری ام ؛ ۱۸

نمی کنم اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو مغزم کار نمیکنه 

همیشه براش شیرین و در دسترس نباش گاهی تو دیدش نباش

کلا در دیدش نبودم 😂

هر وقتم میدیدمش رومو میکردم اونور و بی محلی میکردم (آخه ازش خوشم نمیومد قبلا)

حالا که ازش خوشم اومده یا کلا بیرون نمیرم یا نمیبینمش ...

حالا چه کنم ؟

نه کنکوری ام ؛ ۱۸نمی کنم اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو مغزم کار نمیکنه

کنکوری ۱۸ ساله. الان دوست نشو. به آینده ات سر هیچی گند می‌خوره. بگذار بری تپ جامعه ۴ تا آدم ببینی شاید پسر همسایه که چیز هایی هم ازش نمی‌دونی نشه کرامت. یکم دندون رو جگر بگذار. باشه؟

می‌تونی بعدا  برای انتخاب رشته از رشته و دانشگاه اش سوال کنی.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
یک سال بلاک بود😁سر اینکه حالمو میپرسید یه روز توی فروشگاه باباش دیدمش سریع پریدم بیرون و اونم تا من ...

بابا شانس تو 

پسره از تو خوشش میومده 

این پسره اصن منو زیاد ندیده ؛ منم انقدر بهش بی محلی کردم که کلا دیگه جرئت نمیکنه بیاد جلو 😂🤦🏻‍♀️

ما طبقه دوم بودیم اونا اولخیلی خانواده خون گرمی بودن وقتی اسباب کشی کردیم رفتیم تو اون آپارتمان ماما ...

🙂

ما خیلی باهاشون ارتباط نداریم کلا مدل همسایه هامون اینجوریه سلام هم به هم نمیکنن

البته مامانش و خودش با مامانم سلام علیک دارن 

ولی من کلا به پسره محل نمی‌دادم ...

نمیدونم والا چه غلطی بکنم