2777
2789
عنوان

کسی هست مسابقه شطرنج شرکت کرده باشه⁉️♟️

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 81 پست
مدال اوردی؟شگرد برام میگی؟قوانینش؟

توی استان تهران پنجم شدم. مدال هم دارم. جو سختگیری داره. نمیتونی توی مسابقه حرف بزنی. گوشیت زنگ بخوره بازی رو میبازی. باید حرکتات رو کاملا درست انجام بدی اگه دو تا حرکت غیر قانونی داشته باشی بازی رو برات باخت میزنن

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مننن

فاطمه شطرنج بازی میکنی؟چه خوب منم بلدم ولی زیاد نه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

از چه طریقی شرکت کردین؟ ریتینگ داشتین؟

توی کانال فدراسیون شطرنج خیابون حجاب عضو بودن مسابقه میزاشتن میرفتن. ریتینگ اولا نداشتم اما بعدا گرفتم

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا

اپ chess رو دانلود کن اونجا تورنمنت انلاین دارن میتونی سطحت رو بفهمی که واقعا چقدر خوبی

چس دات کام نمی تونم نصب کنم همونه؟؟؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

عزیزم از چه طریقی میخوای ثبتنام کنی؟

مدارس

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊