2777
2789
به نظر منم ناراحتی معنی نداره چون قبل از اینکه شما ازدواج کنید حتما این فرهنگ و عادت رو داشتن

بله کلا از نظر فرهنگی خیلی تفاوت داریم اما ناراحت نمیشم میدونم بی منظورو جز روابطشون

اینجا همچی غیر عادیه

دقیقا

طرف میاد برا یه دست دادن زن و مرد میگه شماها خرابین

بعد امروز پست گذاشته عکس نود دادم دوس پسرم نره جایی پخش کنه بدبخت بشم چکنم؟

با خودتون چند چندین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا توی واقعیت این موارد خیلی زیاده اما نی نی سایت نه !

مگه اینجا مهمه؟خوب هرکس یه سطح فرهنگی داره یه روشی توزندگی داره همه که مثل هم نیستن بعضیا منعصب مذهبین بعضیا متحجرن بعضیا معتقدن بعضیا نرمالن و صد مدل ادم دیگه 

هرکس مختاره هر جور خودش صلاح میدونه معاشرت کنه مگه میتونن بیان تو خونه های ما تکلیف برامون تعیین کنن؟اینجام چون شما پرسیدی میگن والی کسی با کسی کاری نداره 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

دقیقاطرف میاد برا یه دست دادن زن و مرد میگه شماها خرابینبعد امروز پست گذاشته عکس نود دادم دوس پسرم ن ...

🤣یکی میگغت مجردم ولی رابطع دارم با رلم.سنشم بالا بود.بهش گفتم زندگی خودته بماچه.

ی دوست نامحترمی بهم انگ زد

عزیزم من نه مذهبی ام نه غیر مذهبی یه لحظه اینو تصور کن که اگه پسرخالت دستشو میزاشت رو کمر تو یا بغلت میکرد شوهرت چه واکنشی داشت ؟ اگه عادی بود براش خب برای تو ام عادی باشه اگه عادی نیست براش به خودشم تذکر بده

اخه برای دست دادن با مرد میگن شما خرابین

بگن گزارش بزن رد شو 

یا اصلا اهمیت نده 

تو دنیای واقعی همچین جراتی دارن؟قطعا نه 

خوب توتاریکی بذار برقصن کی میبینه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟