_قلب_شیشه_ای_ مدیر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8677 عنوان خانمای غیرمذهبی بیان | مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 69 پست ناراحت میشین شوهرتون دخترخالههاش رو بغل کنه یا توی عکس دست پشت کمرشون بندازه؟ دیروز | 21:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارانلا عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3184 پس دیدی حتما خدا یچیزی میدونسته ک گفته این کار حرومه😁 چ مذهبی چ غیر مذهبی بدش میاد و طبیعیه
_قلب_شیشه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8677 بله حد خودشونو باید بدونن حتی خواهرشم باید رعایت کنه چ برسه اونا خواهرش !!
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 17789 منظورت کلا پشته دیگه نه کمر؟ خب کلا این پشت دست انداختن مشکلی نداره ولی کمر دیگه جلوه خوبی نداره هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤 #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
00chita00 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11378 جفتشون و میزارم رو هم جوری جر میدم که هر جا برن نتونن بخیه شون بزنن!(اصلا دین ندارم)
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 8200 ببین جرررررررررررررش میدم،دستاشو قطع میکنم،چیزی که مالِ منه مالِ منه همههههههه جاش،اینقد بدم میاد دختر عموها و دختر عمه هایِ شوهر منم کارای عجیب غریب زیاد میکنن،شوخیای بی مورد،اصلا خوشم نمیاد 🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
_قلب_شیشه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8677 کل فامیل ما غیرمذهبیه ولی کسی دخترخالشو بغل نمیکنه و دست دور کمر کسی نمیندازه حداقل من که تو تمام ای ... روبوسی چی؟
_قلب_شیشه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8677 منظورت کلا پشته دیگه نه کمر؟ خب کلا این پشت دست انداختن مشکلی نداره ولی کمر دیگه جلوه خوبی نداره آره پشت منظورمه
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 7768 برای من عجیب بود ولی برای خانواده همسرم طبیعی جز فرهنگشون ناراحت نمیشم
swans عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1999 ربطی به غیرمذهبی بودن ندارهمن بی دین هم بشم(دور از جونم) یه سری کارها و رفتارها ابدا برام قابل هضم نیست
mylovesara عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 164 روبوسی چی؟ روبوسی خاصی نداریم مگه سن بالاها اونم پیشونی کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 8200 پس دیدی حتما خدا یچیزی میدونسته ک گفته این کار حرومه😁 چ مذهبی چ غیر مذهبی بدش میاد و طبیعیه من کلیپ اونور آبیم زیاد دیدم خانومه واکنش نشون میده وقتی اینجور حرکاتو میبینه،بنظرم طبیعیه و ربطی به دین و مذهب نداره،انسان باید وفادار باشه 🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
_قلب_شیشه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 8677 برای من عجیب بود ولی برای خانواده همسرم طبیعی جز فرهنگشون ناراحت نمیشم به نظر منم ناراحتی معنی نداره چون قبل از اینکه شما ازدواج کنید حتما این فرهنگ و عادت رو داشتن
مارانلا عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3184 من کلیپ اونور آبیم زیاد دیدم خانومه واکنش نشون میده وقتی اینجور حرکاتو میبینه،بنظرم طبیعیه و ربطی به ... افرین . آدم کسیو دوس داشته باشه نمیتونه تحمل کنه یکی دیگه حتی بدون منظور بغلش کنه یا چمیدونم دست بندازه دور کمرش و از این چرتو پرتا