2777
2789
عنوان

بنظرتون آدم موقع عصبانی حرف دلشون میزنن💔🤍🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 52 پست
منظور من این جملات نیست جملات واقع بینانه تر

به هر حال موقع عصبانیت به نظرم خرفا از ته دل نیس

من عصابنی شده بودم فقط چرت و پرت میگفتم ک حرصش بدم اونم همینطور

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من خودم موقع عصبانیت و از روی تصمیم عجولانه ممکنه چیزایی بگم که همش چرت و پرته... که البته چه بهتر ادم سعی کنه جلو خودشو بگیره... ولی من خودم متاسفانه تو این مورد خیلی وقتا نمیتونم خودمو کنترل کنم و کلی عذاب وجدان و تنفر نسبت به خودم دارم و ....😞😞😞 کلی پشیمونی ... 

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اینم بگم بستگی داره چه حرفی زدن که بگی از رو عصبانیت بوده یا حرف دلچی بت گفتن تو عصبانیت؟

گفتنش  و توضبح دادنش سخته  واقعا 

نمیدونم چجور توضبحش بدم🤦🏻‍♀️

واقعا؟! مطمعنی ته دلت ازش متنفر نیستی؟ و نمی خوای یه جورایی باور کنی؟

ابدا من عاشقشم 

کلا حرفایی میزنم اون لحظه دل طرف رو بسوزونم و گاهی همون لحظه ام میدونم حرف بدیه و حقیقت نداره بازم میگم به همسرم مادرم دوست بارها شده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ابدا من عاشقشم کلا حرفایی میزنم اون لحظه دل طرف رو بسوزونم و گاهی همون لحظه ام میدونم حرف بدیه و حقی ...

پس سخت میشه گفت کسی موقع عصبانیت حرف دلش زده یا نه🚶‍♀️💔🥀