2777
2789

مهاجرت و شاید علاقه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوست دارم یاد بگیرم چون برام جذابه

در مورد فرصت شغلیش مطمئن نیستم

ولی فکر کنم به درد میخوره

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

احساس میکنم نسبت به قبل کمترشد

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

مهاجرت به کجا ؟؟

چین دیگه😐😂

جز چین جای دیگه به چینی صحبت نمیکنن

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

چین اصلا مهاجر نمیپزیره

هر کشوری بخای الکی بری قطعا قبولت نمیکنن

باید سود داشتی باشی اون وقت مهاجر میگیرن

هر کشوری بخای الکی بری قطعا قبولت نمیکننباید سود داشتی باشی اون وقت مهاجر میگیرن

ما چندین ساله که چین میریم و میایم و اصلا قبول نمیکنن برای زندگی مگر فقط تحصیل

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ما چندین ساله که چین میریم و میایم و اصلا قبول نمیکنن برای زندگی مگر فقط تحصیل

میگم ک باید بلاخره سود داشته باشی تا قبول کنن

تهش باید سرمایه گزاری کنی 

هرکسی استعداد یاد گرفتنش رو نداره چون به شدت سخته ولی بعدش هم میتونه بره اموزش بده، ترجمه کنه، مهاجرت کنه و هزار تا درامد دیگه داشته باشه

الانم که جمعیت چین زیاده و قدرت کشورش هم زیاده تا چند وقت دیگه امریکا رو میذاره توی جیبش

🤍.