2777
2789
شما پارک برفی نرفتی؟

نه عزیزم 

خیلی جاها میتونی بری و ارزش داره

کشتی تفریحی،پارک دلفینها،سافاری،کشتی یونانی...

برای خرید هم پاساژ برو البته قیمتها یکم بالاس ولی با کیفیتن

پردیس 1 و 2 هم حتما برو

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی هم شلوغ بود یه خانم آقایی اونور کافه موسیقی محلی زنده هم اجرا کردن البته یه تایم کوتاهی

والا کیش دیگه اصلااا چیز ارزون نداره😂

حداقل اونجا یکم بهتره

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

والا کیش دیگه اصلااا چیز ارزون نداره😂حداقل اونجا یکم بهتره

آره واقعا 🥲🥲🥲

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
رفتم گفتم ببینم پارک برفی چطوره

اونجا خودشون تفريحاتو كامل واست توضيح ميدن

خواهرم پارك برفي رفت میگفت تو اوج گرما خيليييي حال داد 

و اینکه رستوران المزه واسه قليون و غذا حرف نداره درجه يكه

شما اصالتا واسه کیش هستین؟

نه عزیزم من چند ساله مهاجرت کردم اینجا 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه عزیزم من چند ساله مهاجرت کردم اینجا

جدی 

منم اصالتا شیرازیم ولی ۲ ساله بخاطر شغل همسرم اومدیم کیش 

جدی منم اصالتا شیرازیم ولی ۲ ساله بخاطر شغل همسرم اومدیم کیش

❤️❤️❤️❤️❤️

چه جالب فکر کردم شما برای تفریح اومدین جزیره پس ساکن هستین 

❤️❤️❤️❤️❤️چه جالب فکر کردم شما برای تفریح اومدین جزیره پس ساکن هستین

اره عزیزم

راستش برای من جز دوری از خانواده هیچ ایراد دیگه ای نداشته خودم با آب و هوای اینجا مشکلی ندارم و به شدت ب آرامشش عادت کردم🥺

اره عزیزمراستش برای من جز دوری از خانواده هیچ ایراد دیگه ای نداشته خودم با آب و هوای اینجا مشکلی ندا ...

اره واقعا فقط فقط دوری از خانواده اذیتت میکنه و مساله رفت وآمد وگرنه مردم جزیره ،آب و هوا و امنیت و آرامشش عالیه 

اسی ما دیشب رفتیم محله عربها،البته یکم دوره،ی مغازه ساندویچی بود ب اسم سفین شاورما،بعد مینی ساندویچ ...

سلام گلم میگم منم با همسرم دی میخواییم بریم

میگم میشه جاهایی که بهت خوش گذشته خیلی خوب بوده یا مرکز خرید خوب بهم بگی؟

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
سلام گلم میگم منم با همسرم دی میخواییم بریممیگم میشه جاهایی که بهت خوش گذشته خیلی خوب بوده یا مرکز خ ...

سلام عزیزم 

کیش همه جاش خاصه همه جاش دیدنی و قشنگه بیشتر ساحل و دریا و دوچرخه سواری و تفریحات ابی البته اگر نمیترسین و جاهای دیدنی هم کشتی یونانی، پارک برفی,پارک دلفین ها,خانه بومیها (عربها)، شهر زیرزمینی کاریز اینا بستگی به سلیقتون داره

هایپر پاندا ک یچیز دیگست

اما رستوران های خوب زیاد داره و کافه های خوب

مثل میرمهنا، هواری، دارچین، استخر، دامون، تهرون و … برید

راجب هرکدوم اطلاعات کامل خواستی بگو بهت بگم عزیزم