2777
2789

قدیم ها می گفتند انتخاب اسم با پدربزرگه البته فکر کنم متل صد سال پیش بوده . الان هر کس دخالت کرد باید به طور اساسی بهش حالی کرد زبونش را نگه داره  مگر قدیمه که هر کس ده تا بچه می زایید و اسم هر کدوم را یکی بر می داشت ؟؟؟؟ الان یکی یا دو تا بچه دارند که خود مامان و بابا باید اسم انتخاب کنند . 

بچه هم گاهی دو اسمی میشه به خاطر کاراشون

۸ سال پیش مادر شوهر یکی از اقواممون انقدر به پسر عروسش گیر داد اسم پسرتو مجید بزار ول کن هم نبود الان اون بچه دو اسمه س مجید؛آریان  

__درخواست دوستی ندین ___________________

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال تو بارداریم یکسره بیمارستان بستری بودم  بعد مادرشوهر آشغالم زنیکه اومده بود میگفت اسم بچه رو باید بزارید حسن،نمیگم حسن اسم بدیه اما واسه نوزاد زیاد جالب نیست آخرم با دعوا و بدبختی گذاشتمش رایان

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

من که سر اولی تا نرسیدن شناسنامه گرفتن وگرنه انتخاب کرده بودن برام 

سر دومی انقدر حالم بد بود باید میرفتیم ازمایش تیرویید امدن رای همسرم رو زدن نذاشتن اسمی که میخوام‌بذارم 

اما اسم‌انها رو هم نذاشتم 

اما ب دلم‌مونده هنوز 

فعلا امضا ندارم
وقتی حامله ای هیچ نمیگن خرت به چند ، بعد از اینکه بچه بدنیا میاد خودشونو همه کاره بچه میدونن !

غلط میکنن

زن باید جرات داشته باشه حقشو بگیره خانواده شوهر هم اگه حرف اضافه زدن عروس بگه من شیرش نمیدم خودتون ببرید بزرگش کنید

ظهر یکی تاپیک زد گفت نمیذارم زن داداشم اسمی که برای دخترش انتخاب کرد بذاره همه هم‌بهش حق دادن چون اس ...

هر اسمی باشه چه ربطی به خواهرشو داره من خودم خواهرشوهرم ابدا نظر ندادم خودمم به کسی حق دخالت ندادم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هر اسمی باشه چه ربطی به خواهرشو داره من خودم خواهرشوهرم ابدا نظر ندادم خودمم به کسی حق دخالت ندادم

من در جواب گفتم اسم باید به فامیل بیاد مگر اینکه فامیلتون خیلی کول باشه که به اسم انتخابی زن برادر گیر میدی ایشون گفتن فامیل باقری و خیلی بهتر از اسم منتخب عروسه