2777
2789
عنوان

چند روز هست رژیم سختگیرانه برای مهمانی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 34 پست

برای مهمانی نباید وزن کم کنین که

برای سلامتی باید این اتفاق بیوفته

و طبق چیزی که میدونم

فقط مواد معدنی ث آهن خونتون صفر میشه

همین

ریزش مو و شلی پوست بماند

اصولی پیش برو🤦🏻‍♀️

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
فست برو فستینگ خیلی خوبه از ۱۲ ساعت شروع کن برسون به ۱۶ اگه بیشتر هم بری عالیه

نمیشه دانشجو هستم

حداقل یه نون تست جو خالی میخورم یا یه دونه میوه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرمالمولی میخوام هفت هشت کیلو کمتر بشم کاملا لاغر بشماما نمیشه اگر رژیم بهتری مدنظر داری بگو

فقط فستینگ

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

من چون دست به کیک خورم خیلیه ترجیح میدم ظهرا روزه بگیرم شب خوبه همین زنجبیل و عسل بخورم؟چجوری مصرف ک ...

اره مثل قرص درست کن شبی یدونه بخور اگه دوست داشتی یکم دارچینم بزن

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
وای که امشب و امروز و دیروز گند شده به رژیممرژیم حداقل روزی ۱۰۰۰ کالری باید بخوری

کالری شماری کنم بهتر هست تا اینکه دقیق اون غذاهای رژیمو بخورم؟

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

نمیشه دانشجو هستمحداقل یه نون تست جو خالی میخورم یا یه دونه میوه

ربطی نداره اون پنج ساعت یا هشت ساعت که می خوای بخوری 

راحت از غذای سفره بخور ولی کم چرب 

قند و شکر نوشابه هم حذف

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

چیکار کنم

رژیمت کاملا اشتباهه

رژیم شبه کتو بگیر 

یعنی گوشت و چربی مجاز باید تو رژیمت باشه

ولی کمی صیفی‌جات هم کنارش که کراتین و پروتئین خونت نره بالا

گوگل سرچ کن

گوشت سیر کننده و برطرف کننده گرسنگی هست و اگه صحیح استفاده بشه راحت چربی‌های اضافه آب میشن و پوست و موهات و اعصابت خراب نمیشن

پیاده روی و دو  یادت نره

رژیمت کاملا اشتباههرژیم شبه کتو بگیر یعنی گوشت و چربی مجاز باید تو رژیمت باشهولی کمی صیفی‌جات هم کنا ...

خب رژیمی ک الان دارم تقریبا اینجوریه 

یا تخم مرغ ابپزه تو یک وعده 

یا ۱۰۰گرم گوشت 

این فستینگ چیه خیلی میگن چجوریه رایگانه؟

اینستا داری؟

اگه داری دوتا پیج میدم بهت فالو کن همه چی راجع به فستینگ میگه

۱۶ ساعت هیچی غیر از قهوه و چای تلخ و دم نوش های معمولی نمیتونی بخوری ۸ ساعت آزادی 

ولی زیاده روی نکن تو خوردن

شمام رژیمی؟ماهی بتونم ۵ کم کنم هیچی دیگه فک کنم کلامو بندازم بالا

آره رژیمم ولی چند روزی درست رعایت نمیکنم اعصابم خوزد شده 

ماهی ۵ خوبه که 

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜