2777
2789
عنوان

ناراحتم بیاید بگید حق دارم یا ن

82 بازدید | 20 پست

ازینکه هیچوقت نتونستم چیزی که دلم میخوادو بخرم

اینکه شغلی ک میخاستمو نداشتم در صورتیکه اون دوستم ک تواناییش از من کمتر بود اون شغلو داشت

اینکه همیشه ازینکه تو جمعای شلوغ برم بخاطر سرو وضع لباسم خجالت کشیدم 

هیچوقت نتونستم با اعتماد بنفس باشم

هیچوقت نتونسم گوشی مورد علاقمو داشته باشم 

هیچوقت نتونستم چیزی که دلم میخوادو بخرم و بخورم

رانندگی یاد نگرفتم 

هیچی هیچی هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار به اندازه کافی واسه هدفهات نجنگیدی ولی بابتوش مدام غصه خوردی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

به نظرم همش ازهمون اعتماد به نفسه

به خودت شاید باور نداری چیزی درست بشه

رو خودت کار کن همه چی عوض میشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
انگار به اندازه کافی واسه هدفهات نجنگیدی ولی بابتوش مدام غصه خوردی

کی گفته؟؟

من نجنگیدم؟؟؟

منی که بزور فرستادن رشته تجربی 

ولی دوستم هر رشته ای خودش خواست رفت و الان داره براحتی کار میکنه با وجود داشتن پدر کم توانش 

ولی من چی منو نزاشتننننن که کاری بکنم

باورت میشه من با ۲۳ سال سن هیچ دوستی ندارم باهاش برم بیرون

انقدر تو خونه موندم که با یه دختر ۱۵ ساله هیچ فرقی ندارم

مامانم همیشه بهم سرکوفت میزنه میگ فلانی رفت ناخن یاد گرفت موفق شد فلانی رفت اینکارو کرد تو نکردی

میگم خب اونا پدرشون بهشون پول داد منو کی بهم پول داد

هرکی ازم میپرسه گواهینانه داری من باید با خجالت بگم نه ندارم 

به نظرم همش ازهمون اعتماد به نفسهبه خودت شاید باور نداری چیزی درست بشهرو خودت کار کن همه چی عوض میشه

ادم تا پول و خانواده حمایت گر و خانواده ای ک ازادش بزارن نداشته باشه به هیچ جاییییی نمیرسه

ادم تا پول و خانواده حمایت گر و خانواده ای ک ازادش بزارن نداشته باشه به هیچ جاییییی نمیرسه

یه چیز دیگه هست از این دوتا مهمتره اون پشتکاررخودم ادمه 

من نمیدونم شما چطور هستین اما ادمی که انگیزه قوی واسه رسیدن به چیزی داره خودش راهشو پیدا میکنه 

اگر شده بدون پول 

مثلا همین رانندگی کی گفته نمیتونی یاد بگیری .حتما نیاز نیس بری اموزشگاه پدرت یا برادری کسی بهت یاد بده دستتو پر کنی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یه چیز دیگه هست از این دوتا مهمتره اون پشتکاررخودم ادمه من نمیدونم شما چطور هستین اما ادمی که انگیزه ...

تا حالا بی پولی نکشیدی 

تا حالا خانوادخ بدون فکر و خود خواه نداشتی واس همین نمیفهمی من حرفایی که میزنم چیه

اما واسه رسیدن به ازادی از دست خانوادت هم باید تلاش کنز خودتو قوی نشون بده اوناهم بهت اطمینان میکننن

وای از دست مامانا که با ترسهاشون باعث عدم پیشرفت ما میشن 

اما اول باید با خودت کنار بیای سبت و سخت پای خواسته هات بمونی با یه نه گفتن خانواده جا نزنی 

بجنگی تا برسی .راههای مختلف امتحان کن منتظر این نباش مثل بقیه ساده بدست بیاری 

تو میتونی

اما واسه رسیدن به ازادی از دست خانوادت هم باید تلاش کنز خودتو قوی نشون بده اوناهم بهت اطمینان میکننن ...

من خیلی دارم تلاش میکنم ازین وضعیت نجات پیدا کنم 

ولی هم خدا جلوی پام سنگ میندازه هرسری یه چیزی میشه که نتونم برم جلو

و هم اینکه خانوادم منو ناامید میکنن و فقط از من انتظار دارن