2777
2789
عنوان

ناراحتم بیاید بگید حق دارم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 20 پست
تا حالا بی پولی نکشیدی تا حالا خانوادخ بدون فکر و خود خواه نداشتی واس همین نمیفهمی من حرفایی که میزن ...

چرا بی پولی هم کشیدم 

اما بدتر اون یه دوره از زندگیم فقط گداشتم دیگران برام تصمیم بگیرن 

وقتی انقدر خودم فهمیدم باید فرمون زندگیمو دست بگیرم و نزارم برام کسی تعیین تکلیف کنه دیگه نزاشتم کسی واسم نسخه بپیچه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من خیلی دارم تلاش میکنم ازین وضعیت نجات پیدا کنم ولی هم خدا جلوی پام سنگ میندازه هرسری یه چیزی میشه ...

این سنگ ها رو باید یکی یکی کنار بزاری 

تو هر مشکلی که حل میکنی یه قدم به پیروزی نزدیکتر میشی 

یه مقدار قویتر میشی 

نا امید نشو

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بی پولی هم کشیدم اما بدتر اون یه دوره از زندگیم فقط گداشتم دیگران برام تصمیم بگیرن وقتی انقدر خو ...

الان یجایی از زندگیمم که نمیدونم چه کاری درسته و چه کاری غلط

خانوادمم هیچ کمک درستی جز یاس و نامیدی نمیکنن برام 

نمیدونم با زندگیم باید چیکار کنم😔

این سنگ ها رو باید یکی یکی کنار بزاری تو هر مشکلی که حل میکنی یه قدم به پیروزی نزدیکتر میشی یه مقدار ...

اصلا نمیدونم چکاری درسته چه کاری غلط مغزم قفل کرده 

الان یجایی از زندگیمم که نمیدونم چه کاری درسته و چه کاری غلطخانوادمم هیچ کمک درستی جز یاس و نامیدی ن ...

از یه جایی شروع کن و سفت و سخت اون رو بچسب 

هی از این شاخه به اون شاخه نپر 

مثلا اگر دوست داری درامد داشته باشی دنبال کار باش .خانوادتم محل نده سعی کن با احترام راضیشون کنی 

اگر دوست داری هنری یاد بگیری و کلاس نمیتونی بری برو تو اطرافیان بگرد ببین کی بلده ازش تجربی یاد بگیر من خیاطی رو بدون رفتن کلاس یاد گرفتم از اینور اونور الان واسه خودم مانتو و پالتو میدوزم در حد مزون هیچ پولی هم بابت اموزش ندادم 

فوتوشاپ هم همینطور 

تازه بعدش ازشون پول هم دراوردم 

خودتم با کسی مقایسه نکن شرایط ادما هیچ وقت مثل هم نیست 

اما حتما از یه جایی شروع کن 

دوستم دوست داشت ارایشگری یاد بگیره رفت یه ارایشگاه بهش گفت واست کار میکنم عوضش یادم بده بدون هیچ پولی مدرکشو گرفت فقط یه پول کمی واسه امتحان داد 

از یه جایی شروع کن و سفت و سخت اون رو بچسب هی از این شاخه به اون شاخه نپر مثلا اگر دوست داری درامد د ...

باید بگردم 

ولی میدونی چیه من مشکلم اینه تو هرکاری میرم یه مشکلی پیش میاد واسم 

وگرنه کار که زیاده میدونم شما چی میگی 

ولی انگار تو کارام سنگ میفته نمیدونم چطور بهت بگم