2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری ی شوهر خوب واسه خواهرم پیدا کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 29 پست
دادخواست دوستی میدم بهت گل آیدی خودمم برات میفرستم

درخواست رو قبول کردم عزیزم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

شلام عشقم😂😂😂😂😂😂 فدات شم من عاره میخوام قبل رفتنم ب دانشگاه شوهرش بدم😁

سلامم عزیزدل 😍😍 به به دمتم گرم که به فکرشونی 😂😂❤️

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بایا اینجوری نگین بچه ها🥲 خیلی از دخترا تو خونه انن و خیلی از مردا دنبال خانمی ک اینجوری باشه بر ...

مگه خواستگار خونه اس بسپری براش پیدا کنن 

الان براش خواستگار پیدا کردی فردا باید برای همه چیزش تو بگردی یه راهی پیدا کنی 

درخواست رو قبول کردم عزیزم

لغوش کردی ک دوباره

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

لغوش کردی ک دوباره

نه الان پیام دادم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

سلامم عزیزدل 😍😍 به به دمتم گرم که به فکرشونی 😂😂❤️

فدات شم من مهربونم نظرت در مورد تاپیک قبلم میگی بدجور عذاب وجدان گرفتم ی وسواس فکری شدید هم دارم ک رهام نمیکنا🥲🥲

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ای بایا اینجوری نگین بچه ها🥲 خیلی از دخترا تو خونه انن و خیلی از مردا دنبال خانمی ک اینجوری باشه بر ...

تو دانشگاه ها فکر کنم ستاد ازدواج باشه اسم و مشخصات میگیرن و به واسطه ها معرفی می کنن

واسطه کسی رو نمیشناسم اخه 🥲

مسجد محله یا از اطرافیان سوال کن، ببین واسطه می‌شناسن یا نه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
فدات شم من مهربونم نظرت در مورد تاپیک قبلم میگی بدجور عذاب وجدان گرفتم ی وسواس فکری شدید هم دارم ک ر ...

چشم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
تو دانشگاه ها فکر کنم ستاد ازدواج باشه اسم و مشخصات میگیرن و به واسطه ها معرفی می کنن

جدی ؟؟؟؟ برم ببینم دانشگاه آزاد داره

ببخشین ولی خیلی مسخرس به عنوان یه خانوم دنبال شوهر باشین براش مگ پوشاک یا خوراکیه شما پیدا کنی براش این چیزا باید دو نفر همو بشناسن و هر دختری برا خودش ارزش قاعل بشه شوهر زیاده ادم خوب نیست بیشتر خودش باید فعالیتی داشته باشه الان زمان قدیم نیست زن خونه بشینه و مرد پول بیاره اقایون الان خانوم مستقل خوششون میاد و بیشتر از شوهر خاهرتون به فکر کلاسی کاری هنری به خودش برسه این چیزا همیشه هست مخصوصا یه بار ضربه دیده

میگذره میرسیم میبینیم :)
ببخشین ولی خیلی مسخرس به عنوان یه خانوم دنبال شوهر باشین براش مگ پوشاک یا خوراکیه شما پیدا کنی براش ...

اجی ما شرایط خاصی داریم نمیشه گفت ...

والا دانشگاه ما داره تو نمازخونه دیدم درموردش حرف می زدند

اونجام میسپرم عشقم ممنونم ازت