2777
2789

میشه راهنماییم کنین دوستای گلم 

چجوری براش پیدا کنم 

از کجا ی آدم خوب پیدا بشه خودش تو خونه هست جایی نمیره 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

کدوم شهری

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

شوهر هر کی داره از قدیم داره برا ما چیزی نمونده دیگ

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤦‍♀️🤦‍♀️اعلامیه چاپ کن

آخه این چه سوالیه؟؟ 

به اونایی که واسطه هستن، اطلاعات خواهرت را بده معرفیش کنن به یه خانواده خوب

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
کدوم شهری

کرمان 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

🤦‍♀️🤦‍♀️اعلامیه چاپ کنآخه این چه سوالیه؟؟ به اونایی که واسطه هستن، اطلاعات خواهرت را بده معرفیش کن ...

واسطه کسی رو نمیشناسم اخه 🥲

یه سفره صلواتی،چهارتا مهمونی،چیزی،نذری،دعایی

ب چند تا از دوستام سپردم ولی الان چند ماه خبری نشده برای خودم نیسته هااااا

شوهر هر کی داره از قدیم داره برا ما چیزی نمونده دیگ

🤣🤣🤣

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

عه رهگذر😍

خب به سلامتی از کنکور خلاص شدی الان افتادی دنبال کارای ازدواج خواهرت دیگع😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خوب بگو بره بیرون کلاسی سرکاری جایی دو نفر ببینن خواستگار پیدا کنه کدوم مردی الان دنبال زن کنج خونه ...

ای بایا اینجوری نگین بچه ها🥲 خیلی از دخترا تو خونه انن و خیلی از مردا دنبال خانمی ک اینجوری باشه 

برم ب چند نفر دیگ هم بسپرم پیدا کنن براش نمیدونم🥲

فکر کردم تهرانیخوب حالا مشخصات خواهرت رو بگو شاید همین جا یه کرمانی پیدا شد معرف شد

دادخواست دوستی میدم بهت گل آیدی خودمم برات میفرستم 

عه رهگذر😍خب به سلامتی از کنکور خلاص شدی الان افتادی دنبال کارای ازدواج خواهرت دیگع😂

شلام عشقم😂😂😂😂😂😂 فدات شم من 

عاره میخوام قبل رفتنم ب دانشگاه شوهرش بدم😁