2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 97 پست
یه چیزی بگم؟تنها زندگی میکرد و خیلی تنها بود شبا تا خود صبح زل میزدم به انلاین بودنش ک هروقت اف شدم ...

چقد غمگین 😭😭😭😭

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

میفمم چی بگم بخدا 😔😔خدا ب دل جفتتون آرامش بده

امروز همش به خدا گفتم اگه قرار نبود به هم برسیم، چرا اون روزا و اون لحظه ها رو تجربه کردیم؟! تا آخرین لحظه عمرم به یادشم، اینو چی کنم؟! 

چرا آخه؟! 

وقتی نمیتونم بدون اون نفس بکشم؟!!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دوست بودیم، تو دوستی چند ماه جدا شدیم برگشتیم بهم ازدواج کردیم الان باهمیم ولی اون احساسی که قبلا ...

اوهوم درسته یکم عادی میشه بعدش 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

این قضیه یه پروسه داره ک تا طی نشه اون ادم از سرت نمیوفتهمن قم رفتم مشهد رفتم کربلا رفتم نشد ک نشد ت ...

فداتبشم مرسی 🫂❤️

زندگی من خیلی سخت بودوهس.من مجبورشدچ یه جورایی به ازدواج.اره سنتی اما راضی نیستم.این راضی نبودنم هم ...

میشه بگی ب چی دقت نکردی مثلا 

میدونی من زمانی ک باهم بودیم چجوری دعا میکردم؟میگفتم خدایا اگر به صلاحمه نگهش دار و اگر نیست بگیرشاه ...

میدونی، اصلاً به یه جا رسیدم واقعا بدون اون برام یعنی مرگ

اونم مثل منه

تا آخر عمرم اگه نباشه و من براش نباشم، دیگه زندگی برامون کابوسه

یکی از اشناهامون که با همسرم ارتباط داشت منو به ایشون معرفی کردن

ایشالله همیشه خوشبخت باشی گلم

به خداتوکل کن عزیزم ازخدا بخاه اگه به صلاحت هس برات اتفاق بیفته منم مثه شمااونروزها میگفتم یعنی من میتونم ثانیه ای بدون اون زندگی کنم.وقتی ترکم کردخیلی سختم شدچون فامیل بودیم.پسرعموم بود.خیلی همدیگه رودوست داستیم مشکلات خانوادگی وفامیل های حسودهمه چی روبهم ریختن امااون زودجازد.وقتی رفت دنیاروی سرم خراب شد.فقط نماز،قران،زیارت عاشورا.خدا روخیلی قسم دادم مهرش ازدلم بره بیرون ورفت.هرچندبعدش پشیمون برگشت امادیربود.12سال ازاین موضوع میگذره 7ساله ازدواج کردم دراین هفت سال دوباردیدمش هروقت میبینمش زل میزنه بهم.هنوزازدواج نکرده. ولی هم زندکی من نابودشد هم من.براش همیشه دعای خیرمی کنم

ایشالله خوشبخت ترین باشی عزیزم برا منم دعا کن لطفا

انشالله هرچی ک میخوای همون بشه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
چجوری با رفتنش کنار اومدی ؟😭

مجبور بودم کنار بیام هیچکاری از دستم بر نمیومد وقتی که اون منو نمیخواست و کل حرفایی که بهم گفت دروغ بود بعد ها فهمیدم همزمان بامن چندتا دیگه هم داشته در وقتی که بهم میگف تو نامزدمی تو همسرمی کل زندگیمو با اون تصور میکردم همیشه 

خیلی شکستم من نابود شدم مردم گذاشت رفت و من موندم و حرفای پشت سرم و فامیل خیلی فکر کردم تو اون حین چند تا خاستگار برام اومد که با یکیشون نامزد شدیم اتفاقا فامیل همون بود ولی اون بود که منو حالمو خوب کرد زندگیمو عوض کرد همسرم بزرگ ترین قلب رو داشت منم همه چیو بهش گفتم اون قلب شکستمو خوب کرد و الان با اینکه اون عوضی رو میبینم اصن برام مهم نیست و بدون همسرم نمیتونم زندگی کنم خداروشکر که اون رفت و من همسرم و انتخاب کردم و طعم عشق واقعی رو چشیدم تازه اونجا بود فهمیدم میگه بسپار به خدا خودش بهترینا رو برات رقم میزنه و برای من دقیقا این اتفاق افتاد خداروشکر

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
پس چرا خدا جواب کارشو نمی‌ده 😭😭😭

نمیدونم🥲💔💔💔

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

انشالله هرچی ک میخوای همون بشه

فداتشم

خیلی وقته همش خودم میرم دنبالش

😔😔

مجبور بودم کنار بیام هیچکاری از دستم بر نمیومد وقتی که اون منو نمیخواست و کل حرفایی که بهم گفت دروغ ...

الهی خداروشکر عزیزم منم خیلی دلم شکسته اونم منو دقیقا قبل عقدمون ولم کرد من موندم کوله بار حسرت تو این زندگی لطفا منم دعا کن خدا بهم کمک کنه😔❤️