2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 97 پست
میگ که گر نگه دار من ان است ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میداردبدون حکمت خدا برگ از درخت نمیوف ...

انشالله ابجی میشه برام دعا کنی❤️🫂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش میشد چیزی راجع بهش نشنوم و حذفش کنم ولی اونم نمیشه هعییی

بخدا درکت میکنم کاش آدم اصلا عاشق نمیشد کاش ...

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

انشالله ابجی میشه برام دعا کنی❤️🫂

این قضیه یه پروسه داره ک تا طی نشه اون ادم از سرت نمیوفته

من قم رفتم مشهد رفتم کربلا رفتم نشد ک نشد تا زمانش طی شد

ولی مطمئن باش برات دعا میکنم🫶🏼

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
بهترین آدم نصیبم شده و فقط خدا رو شکر میکنم که تو زندگیمه اگه خونوادم اجازه بدن ازدواج میکنیم فعلا ا ...

الهی شکر عزیزم خداکنه همه آدما ب آدم مناسبشون برسن

یه چیزی بگم؟تنها زندگی میکرد و خیلی تنها بود شبا تا خود صبح زل میزدم به انلاین بودنش ک هروقت اف شدم ...

خدا رحمتش کنه

ولی صبر، خییییلی دردناکه

این دقیقه ها و ثانیه هایی که نمیگذره

این روزایی که نمیگذره

خدا به داد دل آدم برسه

مجازی بود اشناییمون سه سالم دوست بودیم

ایشالله خوشبخت ترین باشی عزیزم برا منم دعا کن لطفا 

بله چندماه حالم خوب نبود و کارم دکتر و گریه بود تااینکه همسرم باهام اشنا شد و حال روحیمو خوب کرد و ب ...

با همسرت چجوری آشنا شدی 

خدا رحمتش کنهولی صبر، خییییلی دردناکهاین دقیقه ها و ثانیه هایی که نمیگذرهاین روزایی که نمیگذرهخدا به ...

صبر تجلی قدرت خدا درون انسانه

یادت نره اینم مرحله ای از زندگیه و تموم میشه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
اره ولی تافراموشش نکردم ازدواج نکردم

خداروشکر بعدش سنتی ازدواج کردی راضی هستی الان؟

این قضیه یه پروسه داره ک تا طی نشه اون ادم از سرت نمیوفتهمن قم رفتم مشهد رفتم کربلا رفتم نشد ک نشد ت ...

تو رو خدا واسه منم دعا کن

من یه لحظه طاقت دوریشو ندارم، اونم بدتر از منه

خدایا 

به اون قرآن قسم سخته، عذابشو چجوری تحمل کنم؟! 

خیلی امید داشتم خدا جور کنهولی نشد، هیچ جوره نشدامروز انقدر گریه کردم دارم میمیرم دیگهزنگ زد بهم که ...

میفمم چی بگم بخدا 😔😔خدا ب دل جفتتون آرامش بده 

خداروشکر بعدش سنتی ازدواج کردی راضی هستی الان؟

زندگی من خیلی سخت بودوهس.من مجبورشدچ یه جورایی به ازدواج.اره سنتی اما راضی نیستم.این راضی نبودنم هم ربطی به اون عشق اولیه نداره.اون برام تموم شده بود.درانتخاب همسردقت نکردم

تو رو خدا واسه منم دعا کنمن یه لحظه طاقت دوریشو ندارم، اونم بدتر از منهخدایا به اون قرآن قسم سخته، ع ...

میدونی من زمانی ک باهم بودیم چجوری دعا میکردم؟

میگفتم خدایا اگر به صلاحمه نگهش دار و اگر نیست بگیرش

اهل نماز نبودم بلدم نبودم با لاک میخوندم فقط میخوندم ک اروم شم شروع میکردم قنوت میبستم با گریه میگفتم خدایا اگه به صلاحمه بهم بده اگر نه سریع بگیرش ازم و گرفت

دعا کن اگر صلاحته بده بهت مطمئن باش میده

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ