یه خواستگار برام اومد از یه خانواده ی بی نهایت ضعیف از یه محله ی خیلی بد بدون پشتوانه و یا تخصیلات یا کار درست حسابی زنگ زدن به خالم و خالم هم به مامان خیلی خجالت میکشم از وجود همچین خواستگارایی با اینکه خودم هم تحصیل کردم شاغلم واز یه خانواده اسم و رسم دار هستم خجالت میکشم واقعا نمیدونم مشکل کجاست البته جواب رد دادم ولی واقعا گاهی اوقات به فکر فرو میرم
خخوشبحالشون چ اعتماد بنفسی داشتن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂 فقط اونجایی که گفتی بابات با لگد بیرونشون کرد😂😂 ...
ما با عموم همسایه هستیم.تو حیاط که بابام سروصدا کرد و بیرونشن کرد عموم سنید خودشو رسوند یهفصل پسره رو کتک زد🤣حقشون بود واقعا.پسره پررو میگفت اگه ندین اسید میریزم روش🙄تایه مدت میترسیدم برم بیرون.
باباش دم در به بابام گفت لیاقت مارو ندارین شما🙄🫤🤣🤣🤣بابامم گفت اره برین با اونایی که لایقتونن وصلت کنین هرررری
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....