2777
2789
عنوان

آقابیایین یه خواستگار برام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 154 پست
خاله من ب یکی شوهر کرد ک پول صفر قیافه صفر. خانواده درست درمونم نداشتولی باعرضه بود. الان بعد ۱۴ سا ...

آخه بابا من دارم کارامو میکنم برم خارج یعنی من تو قید ازدواج نیستم زیاد ولی نمیدونم چرا همچین آدمایی جذبم میشن

خخوشبحالشون چ اعتماد بنفسی داشتن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂 فقط اونجایی که گفتی بابات با لگد بیرونشون کرد😂😂 ...

ما با عموم همسایه هستیم.تو حیاط که بابام سروصدا کرد و بیرونشن کرد عموم سنید خودشو رسوند یهفصل پسره رو کتک زد🤣حقشون بود واقعا.پسره پررو میگفت اگه ندین اسید میریزم روش🙄تایه مدت میترسیدم برم بیرون.

باباش دم در به بابام گفت لیاقت مارو ندارین شما🙄🫤🤣🤣🤣بابامم گفت اره برین با اونایی که لایقتونن وصلت کنین هرررری

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم یه خواسگار اینجوری داشتم.باباش روز اول اومد نشست رو زمین پاهاسو باز کرد انداخت اینور اون ور ...

واای نمیدونم چقد ناراحتم که آبروم پیش خانواده خودم وخالم رفته

ما با عموم همسایه هستیم.تو حیاط که بابام سروصدا کرد و بیرونشن کرد عموم سنید خودشو رسوند یهفصل پسره ر ...

وایییییی😂🤣🤣🤣 این نخاله ها از کجا پیداشون میشه دختر مردم🤣🤣🤣 وای داره میگ لیاقت مارو ندارید🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا حیف شدن خدا بداد اونی برسه که عروس اینا میشه 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

دیگه جواب رد دادی رفت بیخیال بش فکر نکن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
نصف شهر بشناسن چی میشه مگه؟!

آخه بابا چرا نمیفهمین پسره از یه خانواده بود که باباش معتاد بوده مرده بعد تو یه محله ی ضعیف خونه اجازه کردن پسره دیپلمم نداره حتی یعنی انقد پایین 

بیرون نمیان انقد دیدم که بعد اختلاف طبقانی زمین تا آسمون آخه

اصلا ناراحت نباش این اتفاقا میفته

دختر دایی من پزشک هست طرحش تو یه روستا بود یه پسره که چوپان بود اومد خواستگاریش 😆😆😁😁😁می‌گفت چندماه بود زنشو طلاق داده بود 

خودش کلی می‌خندید اصلا هم ناراحت نبود 

آخه بابا چرا نمیفهمین پسره از یه خانواده بود که باباش معتاد بوده مرده بعد تو یه محله ی ضعیف خونه اجا ...

خب اینارو بگو این ک کل شهر بابات میشناسن ک نشد دلبل بالا بودن 

به چی میشناسن به خوبی بدی دست خیر داشتن کار آفرین بودن؟!

خدا وکیلی راست میگی ؟!!واای اینکه سوژه یه فیلم کمدی خنده دار میشه🤣🤣🤣

یه مدت سوژه فامیل شده بودم پسر عموهام همش میگفتن و مبخندیدن.

🫣🤣خدایی من خودمم میخندیدم البته از خجالت🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
طبیعیه .واسه دختر هر جور خواستگاری پیدا میشه .هم خوب هم بد.

عزیزم خالتون چکار کردن؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر