2777
2789
ماشالا بهت،تقلب کردی طلبکارم بودی

نه طلبکار نبودم ولی تقلبو گرفت بعد گفت چیز دیگه ای نیاوردی؟گفتم اتفاقا چندتا دیگه زاپاس دارم😂😂اونم خیلییی خشن بود ولی ته دلش یکم رحم داشت فرستادم کیمته انضباطی ولی آخرشم ننداختم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر بد .. منم همچین تجربه ای داشتم نه تنها قبول نمی کرد بلکه از خطمم ایراد می گرفت 😕ولی اینج ...

شاید اگه رفتار اون معلم رو میدیدین این حرفو نمیزدین

من اینو واقعا جدی میگم و نه از سر لجبازی یا دوسد نداشتن اون فرد

اما کل کتاب ریاضیو تقسیم کرده بود که خود بچه های کلاس درس بدن و خودش هیییچ کاری نمیکرد

مطلقا هیچ کاری و فقط نگاه میکرد حتی یادمه از سر جاش بلندم نمیشد همونجا نشسته با گچ رو تخته مینوشت اگه نیاز میشد

دعوا سر چی بود

یه چیزه مسخره بگم خنده تون میگیره 😂

رفتیم اردو تا لباس های بیرونی منو دید غش کرد از خنده و با بقیه دبیرا همش پچ پچ میکرد در مورد لباس هام اونم جلو خودم 

منم رفتاری مثل خودش انجام دادم 

کلی سرم داد زد داخل اردو و بهم گفت نمره ایی نوبت دوم بهت میدم حال کنی بعد همه شادوشنگول ولی من و دبیرم حال مون خراب بود 😂

بعد تازه بهم گفت نمیخواستم اردو ات رو خراب کنم درحالی که من نه ناهار خوردم داخل اردو و وقتی اومدم خونه شام هم نخوردم 

خدایی خیلی پررو بودی .من بودم زبونم بند میومد(:

اخه اذیتم کرد اولش بهم گفت بشین برگتو پر کن ولی همش میومد رو سرم خیلی توهین آمیز تهدید میکرد منم دیگه عصبی شدم گفتم به درک اینکه منو درهرصورت میندازه و جوابشو دادم هنوزم پشیمون نیستم😄میتونست بگه برو بیرون پاس نمیشی منم میرفتم ولی نمیذاشت برم میخواست بمونم اذیتم کنه

اخه اذیتم کرد اولش بهم گفت بشین برگتو پر کن ولی همش میومد رو سرم خیلی توهین آمیز تهدید میکرد منم دیگ ...

حالا باز معرفت داشته ننداخته.دوست من بخاطر اینکه غیبتش زیاد بود ،البته موجه بود واقعا،استاد گفت سر جلسه امتحان نیا.دوستم کلی التماس کرد و‌‌‌‌... روز امتحان زنگ زد گفت پاشو بیا امتحان بده.دوستم رفت امتحان داد خوبم امتحان داده بود،ولی بهش ۲۵صدم داده بود و انداخته بود.دوستمم خیلی ناراحت بود،میگفت وقتی میخواسته بندازه چرا زنگ زده رفتم امتحان دادم.