2777
2789
عنوان

دختر پیک می کلاسمون

474 بازدید | 47 پست

وای یه دختری توی کلاسمونه،همیشه خدا بجای صحبت کردن با دخترا و دوستای خودش میره پیش پسرا یعنی میشینه با یه اکیپ پسر ۸ نفره حرف میزنه همشم چرت و پرت 

سر کلاسا همیشه میره پیش پسرا میشینه بعدم واسه آخر هفته باهاشون قرار شمال میزاره

بنظر شماهم پیک می؟😭

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

بابا یه دو دیقه سرتون تو مردم نباشه ببینیم چه خبره😂😂😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا یه دو دیقه سرتون تو مردم نباشه ببینیم چه خبره😂😂😂

وا چه ربطی داره؟دیگه وقتی آوازه کاراش توی کل دانشگاه پیچیده چیزی نیست که بگی شخصی 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

پیک می یعنی چی🤔

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
وا چه ربطی داره؟دیگه وقتی آوازه کاراش توی کل دانشگاه پیچیده چیزی نیست که بگی شخصی

دقیقا بخاطر همینه همش به همدیگه کار داریم چه من چه شما چه همه انکار عا‌دت کردیم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اصطلاحات دهه 80 ایاااپیک می یعنی چی؟😂

کسیک دنبال جلب توجهه هست بیشترم از طرف جنس مخالف... همون کساییک رفتار عجیب غریب دارن و چسی میان و یبار خوبن با ادم یبار بد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه