2777
2789
عنوان

یه سگ نر خره ولگرد تو کوچه داریم مدام دنبالم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 147 پست
سگ نره خر؟موندم اشرف مخلوقات که مثلا ماییم به چه حقی به حیوونا توهین میکنیم.. تاسف

خانم محترم سگه افتاده دنبالش تیکه پارش کنه تو میگی بهش بی احترامی کردی کاش به جای حامی حیوانات حامی هم نوعتم بودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ نره خر؟موندم اشرف مخلوقات که مثلا ماییم به چه حقی به حیوونا توهین میکنیم.. تاسف

الان به سگ توهین کرد یا به خر😁😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

چته تو مگه میخواد بخورتت ؟ خرس گنده شدی برات متأسفم 

برای اون سگم متاسفم که دنبال آدمی مثل تو میوفته 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

یه چیزی بهش بده باهات دوست شه😁ادم شناسن دنبال ادمای خوب راه میافتن شاید بهشون خوراکی بدن

نه بابا دوستیم‌من عاشق حیونام هرچند سگ چون نجسه تاحالا بهش دست نزدم 

نیتشم بازیه کاملا مشخصه نمیخواد حمله کنه 

امروز یکی از پسرا میخواست بزنتش گفتم نزن کاری نداره 😑فقط دوسندارم  میچسبه هربار باید لباسامو بشورم

خانم محترم سگه افتاده دنبالش تیکه پارش کنه تو میگی بهش بی احترامی کردی کاش به جای حامی حیوانات حامی ...

کجا تیکه پارش کرده ؟؟؟؟؟ این الکی فاز گرفته 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

خانم محترم سگه افتاده دنبالش تیکه پارش کنه تو میگی بهش بی احترامی کردی کاش به جای حامی حیوانات حامی ...

میخواد بگه دوستدار حیوانات😐😐😐

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭