2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به یه خانوم چهل ساله مجرد چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 159 پست
خدا رو شکر که خانواده خوبی داری

آره واقعا اگه یکی مثل این کاربر صبحی مامانم بود میمردم💔

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

نمیخوام والا خداروشکر خوشحالم خیلی از زندگیم خودم انتخاب کروم خودم ساختمش امروز تاپیک زدم روتین زندگ ...

اولین چیزی که به ذهنم اومد اینکه خیییلی باهوش و منظم و با کلاس هستید 

عزیزم من۳۵ سالمه  هیچکدام از موفقیتهای شما رو ندارم  اما مجردم و برام مهم نیست،  دیگران خیلی اذیتم میکنند

چقدر دوست داشتم دبیرستان ریاضیات بخونم  حیف که نشد یکی من رو اشتباه راهنمایی کرد 

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم شما خیلی عالی هستید ولی یک انسان نرمال نیستید با عرض معذرت 🥲

عالی هستم و همینکه معمولی نیستم افتخاره😊 معمولی بودن خیلی دردناکه💔

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

اولین چیزی که به ذهنم اومد اینکه خیییلی باهوش و منظم و با کلاس هستید عزیزم من۳۵ سالمه هیچکدام از مو ...

عزیزم این صفاتی که گفتی خیلی لطف داری😅😅❤❤ والا خیلی مخالف بودن برم ریاضی. دیگه کلی بحث و جدل شدیم خانوم مهندس

انقد غم تو دلم زیاد که فکری در باره اون نمیکنم

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
با توضیحاتی که دادید من میگم خانم موفقیه مشروط به اینکه خودش هم ازشرایطش واقعا راضی باشه

راضیه والا صبح یه کاریری ول کن نبود هی بهم میگفت ترشیده بدبخت خواستگار نداشتی لابد ازدواج کن میفتی تنهایی میمیری . گفتم همه اینجوری فک میکنن😂 که دیدم خداروشکر مثل دنیای واقعی اطرافم نه فقط این کاربر سم بود

انقد غم تو دلم زیاد که فکری در باره اون نمیکنم

عزیزم💔

عالی هستم و همینکه معمولی نیستم افتخاره😊 معمولی بودن خیلی دردناکه💔

بیشتر زن های که سبک زندگی شما رو می پسندند زن های هستند که شوهر کردن دو تا هم بچه دارن بعد به مشکل برخوردن یا خسته شدن از متاهلی ، یعنی رفتن لذت متاهلی ، لذت بغل کردن بچشون و همه چیزو دیدن حالا خسته شدن میگن ای کاش مجرد بودیم که دروغ میگن 

عزیزم این صفاتی که گفتی خیلی لطف داری😅😅❤❤ والا خیلی مخالف بودن برم ریاضی. دیگه کلی بحث و جدل شدیم ...

عااالیه ،  به قول شما معمولی بودن خیییلی بده  روح آدمو نابود میکنه 

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
بیشتر زن های که سبک زندگی شما رو می پسندند زن های هستند که شوهر کردن دو تا هم بچه دارن بعد به مشکل ب ...

این چیزا ک از دید من والا لذت نبودن و نیستن و نخواهد بود

عااالیه ، به قول شما معمولی بودن خیییلی بده روح آدمو نابود میکنه

آره😅 

امروز تاپیک زدم روتین زندگیمو گفتم یه خانمی گیر داده بود همینطور بهم خواستگار نداشتی بدبخت ترشیده فل ...

خب خیلیا خوشبختی رو فقط توی ازدواج و شوهر و بچه میبینن و آدمای مجرد و بدبخت میدونن و پشتش حرف میزنن و حرف در میارن براش 

ولی خب اینجور که میگی آدم موفق و راضی هستی از این شرایط 

ولی ببخشید ناراحت نشی آینده نگر نیستی 

زمان پیری پدر مادرت نیستن و تنها میمونی 

پدر مادرتم همیشه نگرانتن

اگه بتونی ازدواج موفقی داشته باشی به نفع خودته 

توی دوران میانسالی و پیری دست تنها میمونی و اون موقع دلت میخواد کسی رو داشتی که بهت سر بزنه؛ کنارت بمونه؛ بهت برسه؛ بعد از صد و بیست سال کاراتو انجام بده

خب خیلیا خوشبختی رو فقط توی ازدواج و شوهر و بچه میبینن و آدمای مجرد و بدبخت میدونن و پشتش حرف میزنن ...

پدر و مادرم نیستن و تنهام. اینده نگرم خدمتکار دارم کلی ورزش میکنم  و بعدا هر وقت از کار افتاده شدم هم پرستار میگیرم

حتی اگه به قول اون دوستمون شما نرمال نباشی (منظورم بد نیست ،صرفا به این معنی که درصد ادم هایی که ازدواج کردن یا دوست دارن ازدواج کنند بیشتره )

نرمال همیشه سالم نیست 

یه عالم ادم وقتی خودشون رو نمیشناسن میرن تو یه زندگی دیگه یا یه ادم به دنیا میارن که اونم درگیر میکنند 

این که ادم خودشو بشناسه و بدونه از زندگی چی میخواد یعنی معنی زندگی رو درک کرده 

حالا مجرد باشه یا متاهل یا .....