2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به یه خانوم چهل ساله مجرد چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 159 پست
اسی جون درخواستمو قبول میکنی میخوام یچیزی رو خصوصی بگم شاید قسمت بوده من با شما حرف بزنم؟😅حالا اگ ...

پذیرفتم گلم❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط فقط میتونم همچین خانومی رو تحسین کنم

ماشالله ایشون چقدر موفقه

ازدواج یه انتخابه که ایشون دوست نداشته

خوشبختانه ایشون اونقدر موفقه که ادم فقط میتونه برای همچین دختری ذوق کنه

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

فقط فقط میتونم همچین خانومی رو تحسین کنمماشالله ایشون چقدر موفقهازدواج یه انتخابه که ایشون دوست نداش ...

مرسی قشنگم❤ منم شما رو تحسینت میکنم انقدر خوب و مهربونی

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

اینا همش خودتی گلم مرسی از تعریفات😅😅❤❤

نه بخدا اگه همینی که میگی هستی واقعا تحسینهایی که شدی حقته

ما زود شوهر کردیم گفتیم ی موقع نترشیم تو خونه......ما عقل نداشتیم هول هولکی تصمیم گرفتیم....ولی شما صبوری و با عقل...از رو عقل ومنطق تصمیم میگیری....امیدوارم بهترینها سر راهت قرار بگیره و عالیترینها قسمتت بشه

نه بخدا اگه همینی که میگی هستی واقعا تحسینهایی که شدی حقتهما زود شوهر کردیم گفتیم ی موقع نترشیم تو خ ...

مرسی گلم همچنین❤❤😅😅

شما هم همون جور که خدتون دوست دارین خوشبخت باشین 💚💙❤️

❤❤

امروز تاپیک زدم روتین زندگیمو گفتم یه خانمی گیر داده بود همینطور بهم خواستگار نداشتی بدبخت ترشیده فل ...

اون حتما به خاطر ازدواج هرروز بهش مدال و کاپ و جایزه نوبل میدن بخدا بری تو زندگیش میبینی یه شوهر داغون معتاد و هرز داره از رو حسودی اینکه تو راحتی دردسر نداری اینجوری گفته تو از متاهلا خوشبختری