2777
2789

اول بگم اگه تاپیک قبلو نگاه کردی من الان دیگه کسیو دوسش ندارم

قبلا من یمدت با کسی به اصرار خودش اشنا شدم میدونست حسی ندارم گفت یمدت حرف بزنیم حس به وجود میاد

ولی دیدم نه از قیافش خوشم میاد نه حسی دارم

ولی خیلییییی بهم توجه میکنه و خیلی دوسم داره همش کادو گل عشق

چند بار بهم زدم آخرین بار اومد توهین کرد شاتارو میزارم

هستید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این آدم ی روانی به تمام معناست حتی تکلیفش با خودش مشخص نیست عقل نداره بلد نیست قبل حرف زدن فکر کنه یا کلا شعور نداره یا اونقدی بهت اهمیت نمیده ک از شعورش استفاده کنه

کلا بلاکش کن ب دوستتم بگو بلاکش کنه راحت شی

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

این حرفا برای یه پسر ۲۲ ساله؟ 

چی بگم آخه من! 

خب عزیزم قبول کن کارتون اشتباه بوده اون به شما علاقه داره شما هم که عاشق یکی دیگه هستید 

این که هی برید تو رابطه که وسطش از هم دیگه خوشتون بیاد و فلان همش حرفه ادم یکیو دوست داشته باشه که اوکی نداشته باشه این کارا چیه قشنگ 

جوابش و متی نده به اون دوستت هم بگو چیزی نگه بهش

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

ببین درکت می‌کنم 

چون تو این موقعیت بودم 

هرچقدر پسره بیشتره تلاش می‌کرد من ازش بیشتر زده میشدم دست خودمم نبود سعی خودمو میکردم نمی شد که دوسش داشته باشم 

اون پیام میداد هرچقدر بلاکش میکردم از یه در دیگه وارد می‌شد زنگ میزد 

تا خطمو عوض کردم 

من خیلی بهش آسیب زدم:)

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
خیلی پیام میده بلاک میکنم از دوستم حالمو میپرسه میگه راضیم کنه

در ضمن واسه امتحان تو رابطه نرو شاید طرفت واقعا دوست داشته باشه

االانم بهش بگو دوستت ندارم ولم کن 

به نظرم لیاقتش بیشتر از تویه

با عرض پوزش

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨