2777
2789
عنوان

ایرادات پوستی و اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
اره فکر خوبیهولی درگیر نشدن به این چیزا تو جامعه ای که همه اول ظاهر بینن یکم سخته

عزیزم میگم که مراقب خودت باش به خودت برس همیشه مرتب و آراسته و شیک باش ولی نه انقدری که زیاده روی شه و مثل بعضیا همه ش در گطبای مختلفن واسه عمل و تزریق ...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
معلومه که برای بهتر شدنش باید تلاش کرد، اما ببین با یه حس مثبتی به خودت که خودتو دوست داری، نه اینکه ...

اره کاملا موافقم🤍

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه که برای بهتر شدنش باید تلاش کرد، اما ببین با یه حس مثبتی به خودت که خودتو دوست داری، نه اینکه ...

ولی ادم نمیتونه گاهی بگه خودمو دوست دارم و بهترش میکنم

انگار جوریه که خودتو دوست نداری و میخوای عوض کنی🥲

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
عکس پلیز

برا چی😂

واسه از بین رفتن پوست مرغی میتونی واسه از بین بردن موهای زائدت یا لیزر کنی یا نوره استفاده کنی

وای مرسی❤️

رو بدنت جوش داری؟

نه پام پوست مرغیه

ولی ادم نمیتونه گاهی بگه خودمو دوست دارم و بهترش میکنمانگار جوریه که خودتو دوست نداری و میخوای عوض ک ...

ببین من بدنمو امانت از خدا گرفتم، تا جایی که بتونم بهش میرسم، مثلا کرم زیر چشم، لوسیون بدن بعد حمام، روغن تراپی مو، و این چیزا خوبه و من دارم از بدنم مراقبت میکنم، اما خب بعضی چیزا رو مثلا دختره رو دیدم دماغ به چه خوبی داره میره عمل میکنه، یا میاد موهاشو فر شش ماهه میکنه همشون میسوزه، یا برعکس یکی هپلیه به خودش نمیرسه، اینا خیلی ریز جزئیات داره باید تفکیکشون کرد، ولی کلا تاجایی میتونی برای خودت اهمیت بده مخصوصا پوششت، پوستت، اندامت، تغذیه‌ات، اینا رو سعی کن ادایی باشی 😅

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
وای مرسی❤️

من نوره میزنم هم پوستو روشن و نرم میکنه همم اصلا پوست مرغی و جوش و اینا بعدش نداره گلم ، سر زانوهام و کشاله رانمم روشن و صاف شده در حالی که قبلا یکم ترکای پوستی داشتم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....