2777
2789
عنوان

ایرادات پوستی و اندام

148 بازدید | 26 پست

چیکار کنیم برا بهتر شدن

و یا اونارو بپذیریم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
اگه پول داری خب اصلاح کن وگرنه محبوری قبول کنی

پولشو دارم نمیدونم چجوری درست کنم

یکی پوس مرغی شدن پا و سیاهی زانو🥲

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روتین داشته باش ،ورزش کن ولی خودتو درگیر زیبایی و خوش اندامی نکن جوری که همه زندگیت بشه این چیزا ، هر ادمی یه نسخه کامل از خودشه همه مثل هم نیستن هرکسی ایراداتی داره عزیزم باهاشون کنار بیا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

معلومه که برای بهتر شدنش باید تلاش کرد، اما ببین با یه حس مثبتی به خودت که خودتو دوست داری، نه اینکه از خودت متنفر باشی، تاجایی که ممکنه به خودت برس، مثلا پوستت، اندامت، و لباست و اینا، ولی من با عملای مختلف مخالفم، بین اینا یه مرز باریکی هست باید تشخیص بدی چی رو بپذیری و چی رو بهتر کنی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
پولشو دارم نمیدونم چجوری درست کنمیکی پوس مرغی شدن پا و سیاهی زانو🥲

تو یوتیوب کلی فیلم هست اسکراب و کرمای مختلف یا حتی لیزر واسه این مشکلاتت عالیه ، تفاله قهوه و روغن زیتون رو بزن واسه سیاهی و پوست مرغی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
روتین داشته باش ،ورزش کن ولی خودتو درگیر زیبایی و خوش اندامی نکن جوری که همه زندگیت بشه این چیزا ، ه ...

اره فکر خوبیه

ولی درگیر نشدن به این چیزا تو جامعه ای که همه اول ظاهر بینن یکم سخته

چه مشکلی داری مگه هیکلت چشه؟

یکم ایرادات پوستی🥲

اعصابمو خورد میکنه