2777
2789
عنوان

از خونه پرتم کرد بیرون💔💔💔💔

75 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

عذر میخوام با این عنوان تاپيک زدم اگه اینطوری نمیگفتم یک نفر هم نمی اومد🙏🏾

لطفا خواهشا هر کس مدرسه ی بزرگسالان که جزوه بده و برای امتحانش سخت نگیره سراغ داره بگه خیلی واجب و لازمه برام

اموزش و پرورش که رفتم یکی معرفی کرد سخت گیری میکردن هر کس توی مشهد بزرگسالان رفته لطفا بهم درخواست بده سوال دارم

و اینکه مدارس بزرگسالانی معرفی کنید که مطمئنید سخت نمیگیرن و یا حداقل جزوه بدن همون جزوه رو بخونم برای امتحانات🥲🥲🥲🥲

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

انقدر از این روش بدم میاد ک حتی اگه بتونمم کمکی نمیکنم ک دیگه این روش منسوخ بشه

مرسی ولی من عقده ی پر بازدیدی ندارم دوست گرامی فقط میخواستم اگه کسی واقعا میدونه جواب بده چون اگه تنها میزدم درمورد موضوع تاپیکم..کسی نمیومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ولی من عقده ی پر بازدیدی ندارم دوست گرامی فقط میخواستم اگه کسی واقعا میدونه جواب بده چون اگه تن ...

اشتباه میکنید

اگر عنوان درست میزدید حداقل اونیکه میدونست میومد

خب وقتی یکی نمیدونه الکی بیاد چی بگه

کمتر کسی جواب سوال شمارو میدونه

الانم ک دیدید این روش هم جواب نداد

اشتباه میکنیداگر عنوان درست میزدید حداقل اونیکه میدونست میومدخب وقتی یکی نمیدونه الکی بیاد چی بگهکمت ...

خب از هر کی میپرسم جوابی نداره

انگار همون ادم گریز بودن برام بهتره

الانم فهمیدم این روش اشتباه بود

مرسی از شما