2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم من مقصرم یا مادر دانش آموزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 131 پست

فقط  دوستانی ک میگن وای چیمیشد میبردیش

معلمین همتون؟

تجربشو دارین؟

میدونید چقدر مسعولیت داره بدون رد کردن بیمه؟تخلفه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
تکلیف سرکلاس انجام ندادنش یکم مشکلسازه،من این موردم داشتم مادرش گفت با خودکار تو کتابش بنویس انجام ن ...

متاسفانه همه ی این راه هارو رفتیم

تو خونه پشیمونه از کاراش و میبینم تو خودش میره و واقعا خودمم ناراحت میشم اما وقتی پاش میرسه مدرسه روز از نو روزی از نو

سال بعد مدرسشو عوض میکنم میزارم غیردولتی ببینم علاج میشه یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همکارم محکم و باجذبس هرروز میان ازش شکایت که خشنهخونواده ها عجیب شدن من که خستم،اما دیگه دلسوزی نمیک ...

عزیزم معلم ابتدایی هستی؟ شاید چون بچه ن اینجوری ان و خانواده ها حساسن

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
چرا انقدر به خودت فشار میاری؟؟؟ اینجوری باشی نمیتونی ۳۰ سال معلم باشیا...توی این مواقع بگو مدیریت مد ...

کلافم عزیزم،حجم کاریمم زیاده فقط دلم میخواد سریعتر عید بشه یکم استراحت کنم حتی یکروزم استراحت ندارم تو سرم پره صداعه

ازاین به بعد هرمسئله ای باشه میفرستم سر مدیر و معاون.امیدوارم این تجربه کافی باشه که دیگه بی مورد دلسوزی نکنم به هیچکدوم از دانش آموزهام

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
متاسفانه همه ی این راه هارو رفتیمتو خونه پشیمونه از کاراش و میبینم تو خودش میره و واقعا خودمم ناراحت ...

عزیزم چه ربطی به ددلتی یا غیر دولتی داره. بعضیا ذاتن پر حرفن؛ اینکه درسا رو یاد میگیره و مشکل خاصی نداره خیلی خوبه. بهش فشار نیارید اقتضای سنشه. منم تو کلاسم بهتره رگم نصف بیشترشون پرحرفن. اما من میگم همین که موقع درس در حد ۵ تا ۱۰ ساکتن کافیه؛ نباید یادمون بره اینا بچه های ۷؛۸ساله هستن. بهش فشار نیار و حساسش نکن. بعضی وقتا کم توجهی بهترین راه حله. به معلمش بگید سر کلاس بگه هرکی خواست باهاتون موقع درس حرف بزنه؛ محلش نذارید. حرف زدن همیشه دو طرفست. من با این روش جواب گرفتم. چندباری که دوستاش موقع حرف زدن محلش نذاشتن؛ خودش کم کم اروم میشه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

وقتی رضایت نامه رو آورد باید بهش میگفتی زمانش تموم شده و من اسامی رو دادم به مدیر. برو پیش مدیر ببین چی میگه. اینجوری دیگه مسئولیتی نداشتی. حتی اگر دانش آموز کلاس چهارم به پایین هم هستن همین حرف رو به مادرش میگفتی. اونجوری مدرک هم داشتی. حالا هم گذشته. تجربه میشه واسه دفعه های بعد. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
فقط دوستانی ک میگن وای چیمیشد میبردیشمعلمین همتون؟تجربشو دارین؟میدونید چقدر مسعولیت داره بدون رد کر ...

بیخیال عزیزم،درجریان نیستن مثل مادر همین دانش آموز 

فکر میکنن فقط همون یکیه دیگه نمیدونن150تا دانش آموز بودن و هرلحظه ممکنه خدایی نکرده واسه یکیشون یه اتفاقی بیفته و تهش منه معلم باید جوابگو باشم.درنهایتم میگن معلم بی مسئولیت بود

امروز یکی از بدترین روزهای عمرم بود فکرمیکردم قراره خیلی خوشبگذره...

کلافم عزیزم،حجم کاریمم زیاده فقط دلم میخواد سریعتر عید بشه یکم استراحت کنم حتی یکروزم استراحت ندارم ...

کلاس چندمی؟؟؟ و چند سال سابقه داری؟

درک میکنم عزیزم. اولاش همینه احساس میکنی زیر فشار کار مدرسه و بچه ها داری له میشی؛ اما یکی دوسال که بگذره راه میفتی. 

برای کارایی مثل اردو و... همه ی حرفا رو از زبون کادر مدرسه بزن؛ خودت رو وسط ننداز. بگو مدیر اینجوری گفته؛ معاون اینجوری گفته

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
متاسفانه همه ی این راه هارو رفتیمتو خونه پشیمونه از کاراش و میبینم تو خودش میره و واقعا خودمم ناراحت ...

غیردولتی باهاش کاری ندارن،دولتی چون تعدادشون بالاعه حتی یکی صحبت کنه تمرکز کلاس ازبین میره و سخته کنترل کلاس معلم مجبور به تذکر میشه

عزیزم چه ربطی به ددلتی یا غیر دولتی داره. بعضیا ذاتن پر حرفن؛ اینکه درسا رو یاد میگیره و مشکل خاصی ن ...

من خودم موافق مدرسه دولتی هستم برای همینم تا الان دولتی گذاشتم

اما تصمیم گرفتم سال بعد بزارم غیردولتی برای اینکه تعداد کمتره و معلم وقت بیشتری برای هر بچه میتونه بزاره و اینکه بخاطر گرفتن پول بیشتر کنار میان واقعا دیگه خسته شدم از معلمی که هی ایراد میگیره

جالبتر اینکه ما بچه رو رها نکردیم هر ماه یبار من میرم یه بار پدرش میره مشاوره میبریم به معلم اطلاع دادیم و حرفای مشاوره رو انتقال دادیم 

بچه مشکل درسی نداره

حرفای بی ادبی نمیزنه

فقط حرف میزنه

معلم باعث تنش بین من و بچمم شده

بیخیال عزیزم،درجریان نیستن مثل مادر همین دانش آموز فکر میکنن فقط همون یکیه دیگه نمیدونن150تا دانش آم ...

ولقعا مسعولیت تک تکشون رو دوش ادمه

مدیر از ی طرف طلبکار

اولیا از ی طرف طلبکار

اداره هم از ی طرف

بفهمن یکیو بدون بیمه رد کردن بردی کسی نمیگه وای عزیزم چ مهربونی تو

شدیدا برخورد میکنن و مسعله میشه واسه ادم

خوب کاری کردی نبردی

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
عزیزم معلم ابتدایی هستی؟ شاید چون بچه ن اینجوری ان و خانواده ها حساسن

بله ابتدایی

قطعا چون حساسن این رفتارارو دارن

اما درک باید متقابل باشه ماهم انسانیم

دقیقا مادره هم همینو میگفت،اما برای هردانش آموز قبل اینکه برن اردو بیمه ردمیشه خدایی نکرده اتفاقی بی ...

مسئله بیمه رو توی شاد برای مادرا میفرستادی که اهمال کاری نکنن

بله معلم باید به مدیر دانش آموز و اولیا و اداره پاسخگو باشه 

قوانین را شفاف برای اولیا و دانش آموزان توضیح بده 

برای دانش آموزت کادو بخر از دلش در بیار

وقتی رضایت نامه رو آورد باید بهش میگفتی زمانش تموم شده و من اسامی رو دادم به مدیر. برو پیش مدیر ببین ...

گفتم زمانش گذشته انشاالله اردوی بعدی میبریمت.پولم پس دادم گفتم بده به مادرت

بله ابتداییقطعا چون حساسن این رفتارارو دارناما درک باید متقابل باشه ماهم انسانیم

عزیزدلم ماهایی که شغلمون جوریه که با مردم درارتباطیم باید خیلی روحیه محکمی داشته باشیم 

من معلم نیستم البته . ارایشگرم 

با همه سنی سروکار دارم بخدا اکثر مردم بیمارن

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜