2777
2789
عنوان

بعضی مردا چقدر حرومزاده ان تو مترو بودم مرتیکه بیشعوررر…😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 131 پست
چه خوب که شما با تاکسی زودتر به مقصد میرسیداینجا تهرانه و انقد این ساعت ترافیکه که مسیرت ۳ برابر میش ...

منم تهران زندگی می‌کنم! 

منم دست‌درازی به هر شکلی رو قبیح می‌دونم و اگر ببینم رخ می‌ده واکنش نشون می‌دم! 

منم می‌فهمم مسیرهایی هستن که مترو سریع‌ترین راه رسیدن به مقصده و اگر مترو سوار نشیم به زحمت و دشواری زیادی می‌افتیم! 

و...

نظر من این بود که این کار آنقدر قبیح و زشت و غیرقابل پذیرشه که اگر احتمال وقوعش رو باشه، هیچ رسیدنی، هیچ مصلحتی توجیه‌کننده اش نیست! 

امیدوارم قابل فهم باشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
حتما سعی میکنم اینکارو کنم بتونم عکسشم میگیرم پخش میکنم همه جا این انگل رو خانواده و دوست و همکار بش ...

آفرین دقیقا همینه باید جلو این آدم ها وایساد تا زنجیره این کار قطع بشه و جرات به خودش نده دیگه با کس دیگه ای همچین رفتاری داشته باشه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت تو ازدحام واگن غیر بانوان نمیرم. واقعا حس بدیه. سکوت نکنیم و واکنش نشون بدیم.برای منم مشاب ...

دقیقا انگار انرژی منفی کثافطش میمونه رو تن و داخل جونت

اصن ارنجمو که میزدم به دستش خودشو بکشه اونور یادم میاد حالم از دست خودمم بهم میخوره

واااااااااای دقیقا منم چند روز پیش سوار اتوبوس شدم بعد یکی انگشتش و فشار داده بود... بعد حالا فک کن من با ۴۰ سال سن دخترجوانم هم باهام بود.. منم اول فک کردم دخترم داره شوخی میکنه بعد نگاه عقب کردم دیدم دخترم با من خیلی فاصله داره و یه مرد پشتمه😬یه چشم غره ای بهش رفتم (حالا هی به خودم میگفتم شاید دارم اشتباه میکنم) 

منم تهران زندگی می‌کنم! منم دست‌درازی به هر شکلی رو قبیح می‌دونم و اگر ببینم رخ می‌ده واکنش نشون می‌ ...

دقیقا همون افکاری که میگه تا واجب نیست زن از خونه نره بیرون. این افکار خیلی برامون آشناست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم تهران زندگی می‌کنم! منم دست‌درازی به هر شکلی رو قبیح می‌دونم و اگر ببینم رخ می‌ده واکنش نشون می‌ ...

متوجه هستم چی میگید و تا حدودی قبول دارم 

ولی خب ادم اینجوری بخواد پیش بینی کنه که پاشو از در خونه هم نباید بذاره بیرون چون تو کوچه هم موتوریا کم ازین کارا نمیکنن

واااااااااای دقیقا منم چند روز پیش سوار اتوبوس شدم بعد یکی انگشتش و فشار داده بود... بعد حالا فک کن ...

همون منم گفتم شاید اشتباه میکنم

ولی نه عزیزم در ۹۰ درصد مواقع متاسفانه از قصد میکنن

حالا منم خیلی شاکی نگفتم بهش تذکر دادم دستشو بکشه اونور