مترو خیلی شلوغ بود سریع اومدم سوار شم درا بسته نشه. بعد یکم گذشت حس کردم یکی دستش جاییه که نباید باشه. هی به مرد جلوییم نگاه کردم دیدم نه اون نیست دیدم یکیه که کنارم بوده به زور دستش اینوره. هی کیفمو میکشیدم اینور متوجه شه بکشه کنار اول فکر کردم حواسش نیست بعد دیدم نه انگار از قصده. هی سعی میکردم کیفمو جا به جا کنم یا حرکت کنم ولی نمیشد حرصم گرفت یدفعه بلند گفتم آقا دستتو میکشی اونور.
بعد بغضم گرفت خودم
دلم میخواست بهش فحش بدم یا بزنمش که حرصم خالی شه الان خیلی حالم بده حس کثیفی دارم😭😭
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اشکال نداره از این طور اتفاقا توسط ادمای مریض زیاده
خوب شد زدی تو صورتش
به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
فحش میدادی خب... من همچین موردی تو مترو برام پیش اومد یهویی یکی خوابوندم تو گوشش گفتم مگه من مادرتم که همچین اجازه ای به خودت دادی حرومزاده بعد یه دعوایی شد مجبور شد ایستگاه بعدی پیاده شه اخخخ خنک شدممم
یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹