2777
2789
عنوان

بعضی مردا چقدر حرومزاده ان تو مترو بودم مرتیکه بیشعوررر…😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 127 پست
دمت گرمممم وای دلم خنک شددد بالاخره یکیو دیدم جواب بده دعوا بین کی شد؟

اره من واقعا یه لحظه یه حس فوق العاده بدی گرفتم اصلا دیگه دستم دست خودم نبودم ناخوداگاه کوبوندم تو صورتش

دعوا بین یه اقای یکم سن بالا و اون اقاهه 

اونم فوش داد گفت با دختر مردم چیکار داری و فلان دعوای لفظی شد

بعد اون اقاه سن بالاعه اومد ازم معذرت خواهی کرد از طرف مردا🥺

عزییییزم بیا بغلم 🫂اشکال نداره از این طور اتفاقا توسط ادمای مریض زیادهخوب شد زدی تو صورتش

نزدمش ولی یه چیزی سنگینی میکنه حرصی شدم انقد میگم کاش میزدمش دلم خنک میشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تو شلوغی حاضر می‌شین برید وسط ازدحام مردان؟! آدم چند ساعت هم معطل بشه بهتره تا سریع برسه و اینطو ...

عزیزم ربطی نداره تا کی باید ما زنا کوتاه بیاییم؟ یه بار مردا حیا کنن!!! 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

من سوارتاکسی شدم مردک باون سنش دست زد ب پام هی داشت میومد بالاتر همچین دادی زدم  رانندش ازاون عوضیتر اصلانگه نداشت پیاده بشم😡ن اونو پیاده کرد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چرا تو شلوغی حاضر می‌شین برید وسط ازدحام مردان؟! آدم چند ساعت هم معطل بشه بهتره تا سریع برسه و اینطو ...

اونجا مخصوص آقایون نیست مختلطه وگرنه مینوشتن واگن آقایان، دوما قسمت ویژه خانم ها خیلی دوره بعضی خط ها قطار رو از دست بدی بیست دقیقه بعد قطار بعدی میاد شاید یکی عجله داره نمی تونه معطل شه

اره من واقعا یه لحظه یه حس فوق العاده بدی گرفتم اصلا دیگه دستم دست خودم نبودم ناخوداگاه کوبوندم تو ص ...

اییی خدااا ادم خوبی بوددد 

کاش همه همینقدر حس خوب بدن

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

بازم تقصیر خانمها شد. شما زنید واقعا؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فحش میدادی خب... من همچین موردی تو مترو برام پیش اومد یهویی یکی خوابوندم تو گوشش گفتم مگه من مادرتم ...

وای چه خوب گفتییی

منم احساس میکنم کم گفتم حس میکنم خالی نشده حرصم 

فحش میدادی ابروشو تو مترو میبردب مرتیکه حرومزاده بی خانواده روانقد جواب اینجوز ادما رو ندادن که دیگه ...

دقیقا

باید جواب داد

اتفاقا بقیه خانما و اقایون حمایت کردن و مرده لال بود جرعت نداشت چیزی بگه