2777
2789
عنوان

وقتی یا دوست عملی و خوشگلم بیرونم همه نگها سمت اونه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست
نخیرراصلا هم اینطور نیس یه برنامه هس به اسم بلایند دیت نود درصد پسرا دخترای عنلی رو نمیپسندند

بلایند دیت چرته عزیزم جلو دوربینه تو واقعیت همین پسرا هول این دخترا هستن 

بعدشم به نظرم اتفاقا اگه تزریقات کم باشه وبرای رفع نواقص باشه به نظرمن خوبه

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلایند دیت چرته عزیزم جلو دوربینه تو واقعیت همین پسرا هول این دخترا هستن بعدشم به نظرم اتفاقا اگه تز ...

من الان لبام همه میگن خوبه و نیاز ب ژل اصلا نداره فاصله لب و بینیمم کوتاهه ژل بزنم مول اردک میشم نزنمم عملی نیستم

من الان لبام همه میگن خوبه و نیاز ب ژل اصلا نداره فاصله لب و بینیمم کوتاهه ژل بزنم مول اردک میشم نزن ...

نزن عزیزم به نظرم کارای زیبایی برای وقتی خوبه که مثلا سنت داره بالامیره منم خودم شاید مثلا اون موقع رسیدگی کردم الان جوونیم نیاز نداریم خیلی هم تازه عوارض داره 

بلایند دیت چرته عزیزم جلو دوربینه تو واقعیت همین پسرا هول این دخترا هستن بعدشم به نظرم اتفاقا اگه تز ...

واسه رابطه های کوتاه اره 

اما برای ازدواج اکثرا نچرال پسندن 

پلنگ طور نمیخوان

یکسری دخترها همین دید شما رو دارن میرن طبیعی ژل بزنن،  

دکترای زیبایی گند میزنن به زیبایی طبیعیشون 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
منم تجربه کردم یه دوستی داشتم خیلی خوشگلم نبود ولی بریون میرفتیم کلی شماره میگرفت

بله 

فقط بخاطر رابطه و حال دادن طرفدار بیشتری دارن 

چون بیشتر مردها دنبال پلنگن فقط واسه عشق و حال

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
واسه رابطه های کوتاه اره اما برای ازدواج اکثرا نچرال پسندن پلنگ طور نمیخوان یکسری دخترها همین دید شم ...

خب مشکل اینه خاستگار نیست 

پس نیازامون چجور برطرف کنیم باید پلنگ باشیم تا خارج از ازدواج نیازمون برطرف بشه! 

واسه رابطه های کوتاه اره اما برای ازدواج اکثرا نچرال پسندن پلنگ طور نمیخوان یکسری دخترها همین دید شم ...

همون دیگه من منظورم اینایی که نیاز دارن 

یکسری ها خودشون خوبن باز دستکاری میکنند بدتر میشن 

مخصوصا این دکترای زیبایی که هیچ تعهدی ندارن وبیشتر به فکر پول هستن 

مثلا من خودم میگم هر موقع پیرشدم اینکار رو شاید انجام بدم

همون دیگه من منظورم اینایی که نیاز دارن یکسری ها خودشون خوبن باز دستکاری میکنند بدتر میشن مخصوصا این ...

الان دوستم لبش معمولی بود و بی نقص واقعا اما بزرگ نبود ژل زد بزرگ شد خفن شده قبلش بی نقص بوداما بعد ژل خوشگلتر شد

الان دوستم لبش معمولی بود و بی نقص واقعا اما بزرگ نبود ژل زد بزرگ شد خفن شده قبلش بی نقص بوداما بعد ...

نمی‌دونم واقعا به بعضیا میسازه بعضی ها نه بدتر میشن 

خوب اگه قشنگتر شده که خوب کرده