2777
2789
عنوان

یعنی من واقعا بختم بسته ست

49 بازدید | 13 پست

خواستگار دارم که جدی ان شرایطشون خوبه اما عقاید و فرهنگمون بهم نمیخوره مثلا اونا حجابو قبول دارن من نه. برا همین نتونستم سنتی ازدواج بکنم.

دوستی هم یا طرف بی پوله شرایط نداره؛ یا پولداره و دنبال بازیه؛ یا کلا هوله؛ اما همه ویش خوبه اما فرسنگ ها دوره. چندوقت پیش پیش ی فرد مورداعتماد سرکتاب گرفتم گفت بختت بسته ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجور دعایی بهت داد چندوقت کشید اثر کنه؟ شمارشو نداری بهم بدی

نه عزیزم. این که میگم مال 20 سال پیشه. بهم گفت بختت بستن با قفل و کلید برام باز کرد. شاید باور نکنی اما فرداشبش 3 تا خواستگار برام اومد

نه عزیزم. این که میگم مال 20 سال پیشه. بهم گفت بختت بستن با قفل و کلید برام باز کرد. شاید باور نکنی ...

عزیزم من خونواده ی عشقم راضی نمیشن بیان برام باید چه دعایی بگیرم ؟؟چیزی نمیدونی یا نشنیدی ؟

عزیزم من خونواده ی عشقم راضی نمیشن بیان برام باید چه دعایی بگیرم ؟؟چیزی نمیدونی یا نشنیدی ؟

والا نمیدونم خدایی من تو اینکارا نیستم. باید از خودشون بپرسی. اما فکر کنم دعای مهر و محبت

والا نمیدونم خدایی من تو اینکارا نیستم. باید از خودشون بپرسی. اما فکر کنم دعای مهر و محبت

عزیزم لطفا اگر اون آقا یا کسی در حد اون میشناسی بهم معرفی کن بخدا این تازه کارا فقظ پول ادمو هدر میدن