2777
2789
عنوان

چرا رفتار همکلاسیم عجیبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 43 پست
:/این دیگه چه جورشه

نمیدونم تابحال ندیده بودم😐 نگاه میکنه منوبعد دوستامم مارو باهم شیپ میکنن میگن کتونیتون شبیهه همدیگست مثلا، وزنتون یکیه اونا گیردادن بعد دوستم ازش پرسیده چرا ازمن خوشش میاد

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روابط تو مدرسه چقدر عجیب شدهما یه جزوه و تمرین رد و بدل میکردیمته تهش هماهنگ میکردیم معلم بپیچونیم ا ...

اخه الان دیگه مثل پارسال نیستش باهام حرف نمیزنه، بادوستم بعضی وقتا درموردم حرف میزنه 

نمیدونم تابحال ندیده بودم😐 نگاه میکنه منوبعد دوستامم مارو باهم شیپ میکنن میگن کتونیتون شبیهه همدیگس ...

بابا بشینین درستونو بخونین این چصخل بازیا چیه.

ولی انگار توام همچین بدت نمیاد

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
وا شاید چیه قطعاً بهت علاقه‌مند شده

اخه رفته به بغل دستیم گفته نظرتشو درموردم

گفته که من احساسیم، به احساس بقیه اهمیت میدمو نمیخواستم کسیوناراحت کنم

شاید میدونسته نظرم منفیه نمیخواستم ناراحتش کنم

بابا بشینین درستونو بخونین این چصخل بازیا چیه.ولی انگار توام همچین بدت نمیاد

نبابا نشسته بوداون ته بعد اون بابغل دستیم داشتن حرف میزدن هی بهم میگفتن وزن تو واون یکیه ها منم دوتا زدم رودست دوستم موقعیت روترک کردم 😂

اهان. مثلا عادی هم رفتارمیکنه ها اصلااا باهام حرف نمیزنه این چندروز

اون ممکنه به خاطر تمایلش که غیرعادیه تقریبا گوشه گیر شده باشه

ولی خب ی احتمال دیگه ام هست که شاید شخصیت وابسته ای داره کلا و از تو خیلی خوشش اومده و تورو به عنوان کسی ک مثل نزدیکترین فرد زندگیشی (مثلا خواهر) دوست داشته باشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
یا خود خدا برو بهش بگو جان جدت فیلم و سریال کره ای نبین

من میدونیی.. غیرمستقیم حرف میزنما، میاد درمورد من بادوستم حرف میزنه، دوستم ازش سوال کرده بود چراازمن شماره میخواسته بعد برگشت گفت که خب ادم کسیوببینه تمایل داره بیشتر بشناستش دیگه

اون ممکنه به خاطر تمایلش که غیرعادیه تقریبا گوشه گیر شده باشهولی خب ی احتمال دیگه ام هست که شاید شخص ...

نه کلافقط با بغل دستیم و یکی ازپشت سریام حرف میزنه. باخودم اصلا حرف نمیزنه من میگم احتمالامیترسه که چیزی بگه

چیکارش کنمم.. حرف نمیزنیم باهمدیگه

اون ممکنه به خاطر تمایلش که غیرعادیه تقریبا گوشه گیر شده باشهولی خب ی احتمال دیگه ام هست که شاید شخص ...

بعدکلا توکلاس بایکی رابطش خوبه که اونم باهمدیگه همیشه دعوادارن باپشت سریم رابطه دوستیش خوبه، واسش کادوگرفته بود برچسب داده بود.

مثلا ماژیک میده بهم، توپ والیبال میده، برگه میده خط‌کش میده

اونسری گفتم کسی کرم مرطوب کننده داره دیدم فرداباخودش اورده مدرسه 😂

نه کلافقط با بغل دستیم و یکی ازپشت سریام حرف میزنه. باخودم اصلا حرف نمیزنه من میگم احتمالامیترسه که ...

اگه بهت کاری نداره که به نظرم توام بیخیالش شو و خیلی جدیش نگیر

سعی کن به کار خودت برسی و علامتایی که ازش میبینی ندید بگیری

بعدکلا توکلاس بایکی رابطش خوبه که اونم باهمدیگه همیشه دعوادارن باپشت سریم رابطه دوستیش خوبه، واسش کا ...

ولی این واقعا به مورد دومی که گفتم میخوره ها

شخصیتش وابستس و نمیتونه راحت دوست پیدا کنه

داره از این روشا سعی میکنه باهاتون دوست بشه