2777
2789
عنوان

چرا رفتار همکلاسیم عجیبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 43 پست
اگه بهت کاری نداره که به نظرم توام بیخیالش شو و خیلی جدیش نگیرسعی کن به کار خودت برسی و علامتایی که ...

نمیدونم والاهرسری بادوستم درموردم میاد حرف میزنه

بعید میدونم بیخیالم باشه امسالم همینجوریه، پارسالم اینجوری بود خیلی باهام حرف نمیزد کلا باکسی جوردرنمیاد توکلاس

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

ولی این واقعا به مورد دومی که گفتم میخوره هاشخصیتش وابستس و نمیتونه راحت دوست پیدا کنهداره از این رو ...

اخه دوباره رفته بود ازپشت‌سریم پرسیده بود من چندتا خواهربرادر دارم 

دوسه تاازدوستامم بودن توی یه کلاس دیگه، میدونن اون روی من کراش داره مثلا یکیشون یهویی میاد توبحثاش درمورد من حرف میزنه یایکی دیگشون رفته بودازش پرسیده بود که کادو میخری واسه محی اونم گفت نه 😐

مثلا میخواد خودشو نشون بده ارزشمنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دوباره رفته بود ازپشت‌سریم پرسیده بود من چندتا خواهربرادر دارم دوسه تاازدوستامم بودن توی یه کلاس ...

خب پس دیگه

اگه اینهمه نشونه داده حدسمون درسته

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
ولی این واقعا به مورد دومی که گفتم میخوره هاشخصیتش وابستس و نمیتونه راحت دوست پیدا کنهداره از این رو ...

منم معمولامیبینم با سال پایینیا بیشتردوسته توکلاس خیلی دررابژه نیست بابقیه، فقط یدونه ازدوستش ستایشه که ته میشینه، پشت سریمم هست ولی خیلی باهم حرف نمیزنن ولی کادومیده اینجوری 

خب پس دیگهاگه اینهمه نشونه داده حدسمون درسته

نمیدونم والا.. شخصیتش وابستست؟ یه دوستم میگفت که درونگراست نمیتونه ارتباط بگیره

اگه بهت کاری نداره که به نظرم توام بیخیالش شو و خیلی جدیش نگیرسعی کن به کار خودت برسی و علامتایی که ...

ازیه طرف چون احساساتیم فهمیده 

به دوستم گفته بود من میدونم محی احساساتیه به احساس بقیه اهمیت میده دوست نداره که کسیوناراحت کنه

بیشتر درونگراها این شخصیت وابسته رو دارندوستت درست میگه

ولی تقریبا داره تلاش میکنه که حرف بزنه باهام دوباره بادوستم درمورد من همش حرف میزنه، بیشترشم تعریفه

خودت دوست داری باهاش در ارتباط باشی؟

والا من باهرکس مثل خودش رفتارمیکنم ببینم حرف نمیتونه بزنه، نه حرف نمیزنم درارتباط نیستیم زیاد

پس همون روال قبلو پیش بگیر باهاش

کلا دخترعجیبیه بعد برگشت به جلوییش گفته من لیزخوردم ازمحی خجالت کشیدم رفتم عقب نشستم 😐