2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم و باردارم میخوام بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 127 پست

خواهر جان هزار بار دور از جون اما مثل این میمونه بگی این دوتا بچه مو بکشم تا از بدبختی نجات بدم این چه حرفیه که میزنی آخه

باید موقع رابطه سفت و سخت جلوگیری میکردی الان اصلا همچین کاری نکن خودت مدیون خدا و اون بچه نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست من دو سال پیش میخواست طلاق بگیره وقتی رفت آزمایش عدم بارداری برای طلاق فهمید بارداره وقتی رفت سونو دید دو قلو داره موند سر زندگیش بخدا شوهرش از این رو به اون رو شد 

سقط نکن عزیزدلم 

چرا حامله شدی؟

وقتی خودت نمی‌خوای این زندگی رو چرا گذاشتی ک بچه دار شی؟

چرا میخوای بکشیش؟

خیلی بی فکری 

الان میخوای ما تو قتلت شریک شیم و بگیم آره برو سقطش کن تا بدبخت نشده؟ خیلی دیره باید زودتر فکر میوفتادی نه الان 

دوست من دو سال پیش میخواست طلاق بگیره وقتی رفت آزمایش عدم بارداری برای طلاق فهمید بارداره وقتی رفت س ...

شوهرم خیانت میکنه چطوری درست میشه اخه

اگه درست میشد واسه دوتا بچه دیگمم درست میشد

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گناه داره طفلک 

خدا حتما خواسته صلاح شما در داشتن یه فرزند دیگه باشه که اون بچه رو آفریده 

آن با بچه های دیگت  فرقی نداره از همون گوشت و پوسته فقط در حال رشته 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀