2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم و باردارم میخوام بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 127 پست
بچه گناه داره اخهمن شرایطشو ندارم ۳ تا بچه نگه دارمخودمم دلم نمیاد سقط کنم ولی چاره چیه باباشم نمیخو ...

من دورو ورم دیدم با یه شرایطایی زندگی میکنن و بچشونو به دنیا میارن به دندون میکشن و بزرگ میکنن 

میزارن رو چشمشون 

میگن گور بابای باباش 

شما که به پاشون خوبی خودت معلمی کار می‌کنی خرجشونو میتونی بدی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه گناه داره اخهمن شرایطشو ندارم ۳ تا بچه نگه دارمخودمم دلم نمیاد سقط کنم ولی چاره چیه باباشم نمیخو ...

عزیزم هرچیم که باشه،تونافرمانی خدارونکن،،نیت کن خودش برات بسازه همچیو،،من اینکاروکردم تادنیادنیاست هرکاری بکنم نحسیش پاک نمیشه،،تازه بعدازسقط اول مشکلاته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هرچیم که باشه،تونافرمانی خدارونکن،،نیت کن خودش برات بسازه همچیو،،من اینکاروکردم تادنیادنیاست ه ...

نمیدونم دلمم نمیاد

واقعا اصلا تو شرایطی نیستم بس حالم بده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو بیرون از تاپیکم بی شعور

باشه من بی‌شعور اما شما که شعورت میرسه به بچت رحم کن و نکشش. اگه یه آدم بی سواد بودی میشد راهنماییت کرد اما این که خودت معلمی و اصول اخلاقی رو نمیدونی باید به جامعه تسلیت گفت 

۱۴هفته زیاده ولی خب صلاح زندگیت اگر در اینه که هرچه زودتر هرکاری میخوای بکن

هفته اینده اقدام میکنم 

ولی سعی میکنم توافقی جدا شیم راحت تموم شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون رفته واسه خودشنه بفکر منه نه بچهام

ببین می‌دونم سخته و شما از دلخوشی این تایپک رو نزدی و الان همه چی تو سرت باهم حجوم آورده ولی صبور باش اون بچه الان یک انسان بحساب میاد 

میخوای یه انسان رو بکشی اونم انسانی که از گوشت و پوسته خودته ؟ بچتو؟ 

شاید اون بچه یه روز تمام دلخوشیت  شد

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

باشه من بی‌شعور اما شما که شعورت میرسه به بچت رحم کن و نکشش. اگه یه آدم بی سواد بودی میشد راهنماییت ...

باشه گلم ب حرفات فکر میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴هفته زیاده ولی خب صلاح زندگیت اگر در اینه که هرچه زودتر هرکاری میخوای بکن

عزیزم نگو اینجوری بهش تشویق میشه به این کار

من تشویق نمیکنم ولی مثل خیلیا تو این تاپیک هم بهش بی احترامی نمیکنم

فقط میگم‌ خودش بهتر از هرکس دیگه صلاح زندگیش رو میدونه ما با کفش ایشون راه نرفتسم که بخواهیم براش نسخه تجویز کنیم

ببین می‌دونم سخته و شما از دلخوشی این تایپک رو نزدی و الان همه چی تو سرت باهم حجوم آورده ولی صبور با ...

ممنونم گلم بهش فکر میکنم

منم تاپیک زدم نظرات بقیه رو بخونم و بهترین تصمیم رو بگیرم

اصلا راضی ب سقط بچه نیستم ولی وقتی ب شرایط خودم فکر میکنم میبینم ک واقعا نمیشه

ولی بازم تمام جوانب رو در نظر میگیرم بیینم چی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانم به گفته خودش هر کاری کرد تا خواهرم سقط شه ولی نشد 

الان که گرفتار شده و تنها فقط خواهرم می‌تونه کمک حالش باشه 

ما همه دوریم. ازش 

متاسفانه یه عده ندونسته چیزی میگن که فاجعه به بار میاد. ایشون نمیدونه اگه این مادر به حرفش گوش بده و خدایی نکرده بچش رو بکشه تو قتلش شریکه چون تحریک‌ کرده. اون الان خودش بهم ریخته نمیتونه درست تصمیم بگیره کامنت های ما خیلی مهمن باید مراقب حرفامون باشیم