الهام2325 مدیر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 6147 عنوان همسر اینده ام این شکلی بیاین عکس😀 | مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 113 پست سلام خوبین یه همچین همسری میپسندم هیکلی تراز خودم وسفیدپوستولی پسرای شهرمونم میذارم ببینید چقدر فاجعه هستن😫😂فکرکنم باید کوچ کنم 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰 دیروز | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1880 وای چه ربطی داره مگهه😂 حس میکنم بو میدن و نمیشه بهشون تکیه کردمن یه دویت پسر لاغر داشتم چارتا کارخونه داشت بخاطر لاغریش زنش نشدم اومدم با یه هیکلی نامزد کردام ولی متاسفانه فقیره😂😂😂😂😂 خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 6147 واقعااا چرا یک درجه فقطططط😂💔😭😭شهرای شمالیو چون به تهران خیلی نزدیکن اولویتای اول میزنم ایشالایا ... همدانم میگن مکان تفریحی نداره نوشته بودن نزنین واسه دانشگاهعزیزم تهرانی بری همدان افسرده میشیچون شهرای ایران امکاناتشون کمه به جز کلان شهرا از کلان شهر به شهر کوچیک اذیت میشی اره یک درجه اوناهم بدکی نیستن شبیه کرمانیا هستن اونا پوستشون گندمیه 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 11229 😭😂🫨دروغ میگی؟رو پسر لاغر اصن نمیشه حساب کرد من نمیتونم😫😂هرچی خواستگار داشتم لاغروسبزه همرو رد ک ... لاغر با قد متوسط یا بلندببین دیروز رفتم بانکیه پسر سفید با چشم ابروی مشکی به شدتتتتت خوشگل و قد متوسط و لاغر انقددد خوشگل بوددد کراش سنگین زدم😂😂داشت صبحونه میخورد گوگولیشبیه دبیر شیمی کنکور هست پارسا فراهانی
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 6147 حس میکنم بو میدن و نمیشه بهشون تکیه کردمن یه دویت پسر لاغر داشتم چارتا کارخونه داشت بخاطر لاغریش زنش ... نه لاغری چاقی ربطی ندارهفقططط ژنتیکه بوی عرق😂😂😂 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 11229 حس میکنم بو میدن و نمیشه بهشون تکیه کردمن یه دویت پسر لاغر داشتم چارتا کارخونه داشت بخاطر لاغریش زنش ... وااای😂😂میبرمش حموم اشکال نداره
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 6147 لاغر با قد متوسط یا بلندببین دیروز رفتم بانکیه پسر سفید با چشم ابروی مشکی به شدتتتتت خوشگل و قد متوس ... الهییی😂😂😂من پسر لاغر میبینم کنارم میگم پسر عزیزم بیا رد شو برو😂😂 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 11229 همدانم میگن مکان تفریحی نداره نوشته بودن نزنین واسه دانشگاهعزیزم تهرانی بری همدان افسرده میشیچون شهر ... اخه اینطوری کلا انتخابام محدود میشهخانوادم ک میگن کلا ازاد تهدان بخون نرو چون اذیت میشه یکی بره شهر کوچیک اما میخوام تجربه کنم خیلی چیزارودرست میگی واقعاا
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 11229 والا من برا دکتر رفتم شیراز ، پدر مادرم رفتن بالا و من چند ساعت پایین نشسته بودم (نصفه شب). از بس پس ... وای راس میگیمن برم چارتا تست بیشتر بزنم برم شیراز 😂😂
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1880 نه لاغری چاقی ربطی ندارهفقططط ژنتیکه بوی عرق😂😂😂 😂😂😂😂از مرد لاغر و کوتاه متنفرم دست خودم نیست خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 11229 الهییی😂😂😂من پسر لاغر میبینم کنارم میگم پسر عزیزم بیا رد شو برو😂😂 یه داداش دارم مشخصات مورد نظرتو داره اما سنش کمه فقط😂😂
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 6147 مگه پسرای شهر ب شهر قیافه هاشون فرق دارهتاحالا همچین چیزی ب ذهنم نرسیده بود اره خواهر پسرای اهوازیو ندیدی؟پسرای بندرعباس چی؟پسرای کرمانی ک جنوبیم هم همینطورنیامردای کورد دیدی؟قشنگ فرق دارن 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهام2325 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 6147 یه داداش دارم مشخصات مورد نظرتو داره اما سنش کمه فقط😂😂 بذارش تو زودپز تا من ارشد میگیرم برسه بهم😂😂😂😂 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1880 اره خواهر پسرای اهوازیو ندیدی؟پسرای بندرعباس چی؟پسرای کرمانی ک جنوبیم هم همینطورنیامردای کورد دیدی؟ق ... کوردها قشنگن🫠🫠🫠🫠 خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 11229 اره خواهر پسرای اهوازیو ندیدی؟پسرای بندرعباس چی؟پسرای کرمانی ک جنوبیم هم همینطورنیامردای کورد دیدی؟ق ... نه من چون کلا پامو ب جز تهران و شمال و مشهد و قم و قزوین جای دیگ نزاشتم تصوری نداشتم گفتم دیگ پسرا همه ی شکلن ب هرحال😂😂
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 11229 بذارش تو زودپز تا من ارشد میگیرم برسه بهم😂😂😂😂 ۲۵ سالشه یه ۵ سال اضافه کنیم درست میشه😂😂