2777
2789
اخه من دومین زندگیمه اونم نقطه ضعفمو فهمیده

اتفاقا منم ازدواج دوممه اولین ازدواجم همسرم خیلی اذیتم کرد سر دومی زبونم درازه زیاد حرف بزنه جوابش محکم میدم میگم خودت خواستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا کلا نفهمن؟!خخخ

انصافا شما مردا یه جوری رفتار میکنید انگار مثلا اسمون باز شده شما افتادید زمین دیگه یه ذره جامعه بهتون اهمیت پرو نشید😒در ضمن یه رفتار مزخرفی هم که دارید فک میکنید همه‌چیو میدونید زنا نمیدونن

منظورم ازدواج دومه

اهان بین یه حرفی جلو مردا باید قوی وایسی و حقشونو بزاری کف دستشون مردا کلا از اینکه زنارو تحقیر کنن خوششون میاد از یه‌مورد دیگم‌ک خیلی خوششون‌میاد اینه زن محتاج باشه خلاصه قوی باش حال طرفتو بگیر 

دومی فورا میگه از خونه برو بیرون

عجب اونم نقطه ضعفت متوجه شده ولی واقعا ازدواج دوم و داشتن یه بچه از ازدواج اول سخته من دوقلوهام پیش پدرشونن هرازگاهی میان پیش ما ولی رابطه شون با همسرم خیلی خوبه

انصافا شما مردا یه جوری رفتار میکنید انگار مثلا اسمون باز شده شما افتادید زمین دیگه یه ذره جامعه بهت ...

کاملا با نظر شما مخالفم

بلاخره خوب و بد در همه موجودات هست

فرقی نداره چه خانم یا آقا

الان شما حتما تو فک فامیلا یا دور ور 

آقایونی می‌شناسید که حتما اخلاق و رفتار خوب 

منطقی دارند

دلت شکسته 💔 حق داری نه بیا بکنم دلتو باند پیچی من ❤️‍🩹 بگو قشنگم اون بی لیقات چه کرده بت من اینجام ...

خیلی بخدا اینقد ک دیگه ن میخوام گریه کنم ن عکس العملی اناجم‌میدم