2777
2789

استارتر عزیر کتاب 

ارامش دل داغ دیدگان رو دانلود کن وبخون

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
خیر خداوند نه زاده شده ونه میزایداون خدای ما وخدای بچه هامونه❤️

پدر بودن به معنای صاحب اختیار بودنه عزیزم 

حرف منو شما فرقی نداره ❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد صد و بیست سال وقتی رفتی بچه ات رو میبینی و بهت تحویل میدن ، اون جاش امن و ارومه و تحت تعلیم بزرگان

مادربزرگم دختر سه ساله ای رو قدیم با بیماری از دست داده بود بعد فوتش مامانم خواب دید که مادربزرگم دست یه دختر تو دستشه و بهش گفته بود که این خواهرته وقتی اومدم منتظرم بود و الان پیشمه

دلتنگی مچاله شدن روح و بدن همه اینا طبیعیه سخته ولی خوب حقیقت دنیا و برنامه خدا یه چیز دیگه ست و مجبور به تسلیم و صبریم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
تا تسلیم نشی هم این دنیا تو جهنمی هم اون دنیا عزیز من کفر اول جهنم عزیزم ،

افرین مقام رضایت

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

توکلت بخدا باشه

سوره عصر رو زیاد زمزمه کن

رفتی حموم غسل صبرانجام بده

اعتقاد دارم... چون با عقلم میشه فهمید، دنیای به این عظمت حتما خالقی داره و هدفمنده

بعد از فوت مادرم بیشتر شد، چون خوابی دیدم که بسیار شبیه واقعیت بود

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بعد فوت مادرم یه خوابی دیدم... بسیار عجیب

خواب دیدم سر قبر مادرم هستم و فصل پاییزه واسه زنده ها اما در کنار زنده ها.. مرده ها دارن میگردن و با هم حرف میزنن و می‌خندن و شربت و شیرینی میخورن مثل مهمونی ولی فصل واسه اونا بهاره

رفتم مسجد کنار قبرستان از گنمره مسجد نگاه کردم دیدم کنار مسجد یه باغ بزرگ بود پر از درختای سبز که انتها نداشت لابلای درختها هم آدمهایی با لباسهای سفید و سیاه می چرخیدن، مادرم را اونجا دیدم داره غذا میخوره دویدم بیرون خواستم برم تو باغ دربون در گفت اول باید غذا بگیری و بری داخل... دیدم دو تا دیگ بزرگ غذا دم در باغه.. بشقاب برداشتم زدم تو دیگ می‌آوردم بیرون، چند دونه برنج میومد تو بشقابم، هرکاری کردم نتونستم ظرفم پر کنم، پشت در داشتم گریه و التماس میکردم بذارین مامانم را ببینم که بیدار شدم. 

به نظرم اون دنیا همینجا و در کنار ماست، فقط نمیتونیم ببینیم... مثل فراصوت و فروصوت که نمیتونیم بشنویم ولی وجود داره، دامنه دیداری ماهم نمیتونه ارواح را ببینه، درحالی که شاید درست کنار ما باشن و با ما زندگی کنن. 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ب اون دنیا اعتقاد دارم فقط گاهی حس میکنم خیلی چیزاش تحریف شده من از خودم میپرسم اگ خدا وجود نداشته ب ...

اتفاقا خدا خودش تو قران در جواب فرشته ها که گفتن چرا میخوای موجوداتی رو بیافرینی که خون و‌خونریزی کنن گفته من ی هدفی دارم از خلقتشون و من میدانم و شما نمیدانید.ایه قران هست سوره بقره 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

من هرچی بگم از غمتون کم نمیشه و حتی شاید بگین نفسم از جای گرم درمیاد که حق هم دارین

اما اینو بدونین 

آنکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

این دنیا فانی هست ی روزی به پایان میرسه و شما نتیجه این صبر عظیمتون رو‌میگیرید فقط لطفا کفر نگین به خدا از شدت غصه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
اتفاقا خدا خودش تو قران در جواب فرشته ها که گفتن چرا میخوای موجوداتی رو بیافرینی که خون و‌خونریزی کن ...

خب گفتم که منم نمیدونم هدفش چیه

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊