2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادم میمونه اون اخلاقای خوبشو نگاه کنه یا اخلاقای بدشو

ارع خیلی تفاوت داریم تو این حوضه چندبار خاستم طلاق بگیرم الان برگشتم به امید خوب شدنش چون بشدت روحم آزار میداد 

بد دلبد گمانشکاکعصبی بشدتاخلاق خوب هم داره ولی ب چشم نمیان

وای چه سخت بنظرم اینا باید دارو بخورن موندم چطور ببرمش دکتر به چه روشی مگه مشاوره خودش تشخیص بده که باید بره یا نه چند جلسه هست داریم میریم مشاوره نمیاد؟ 

ارع خیلی تفاوت داریم تو این حوضه چندبار خاستم طلاق بگیرم الان برگشتم به امید خوب شدنش چون بشدت روحم ...

منم روحم آزرده شده خیلی وقته فقط ای کاش ب عقب بر میگشتم اصلا یا ازدواج نمیکردم یا با چشمای باز انتخاب میکردم

ازدواجم سنتی

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
این تا حالا نخوردم

آهان من لاموتریژین و اس سیتالوپرام و کلونازپام منو از افسردگی مزمن نجاتم داد بخدا یادم نمیره هیچوقت ءارسال این موقع مبتلا بودم 😱😱😱😱😱😱

وای چه سخت بنظرم اینا باید دارو بخورن موندم چطور ببرمش دکتر به چه روشی مگه مشاوره خودش تشخیص بده که ...

اوه شوهر من میگ تو مریضی من مریض نیستم

فکر میکنه دیگ از خودش سالم ترنیس

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
اوه شوهر من میگ تو مریضی من مریض نیستمفکر میکنه دیگ از خودش سالم ترنیس

وااااای دقیقا قبول ندارم منم انقدر رفتم اومدم خونه بابام تا راضی شد جدی جدی گفتم جدا میشم ازت فریاد زدم 

هرچه رو اخلاقش پافشاری کنی بدتر میشه نتیجه معکوس داره اصلا بی تفاوت باش به حرفش بکن می گه سر کار ارایش نکن نکن ،وقتی باهودش میری بیرون بکن مطمین باش کم کم براش اهمیتی نداره بکنی یانکنی چون اول ازدواج خیلی روت حساس بعدها هرجور باشی براش اهمیت نداره

هرچه رو اخلاقش پافشاری کنی بدتر میشه نتیجه معکوس داره اصلا بی تفاوت باش به حرفش بکن می گه سر کار ارا ...

اول ازدواج کجا بود عزیزم 13 ساله متاهلم پسرم 8سالشع