2777
2789

بعضی وقتا به اینکه راحت از من گذشت فکر میکنم کاملا قلبم سرد میشه بهش

ولی یهو بی تابی و بی قراریم شروع میشه

و غم تموم دنیا رو دلم آوار میشه

نگین میگذره چون هر روز از این حجم غم شکسته تر میشم

چطوری حالمو بهتر کنم؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

باید سرگرم بشی با سرکار ، کلاس و فقط شبا موقع خواب بیای خونه چون واقعن دیوونت می‌کنه 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

منم شرایط تورو دارم خودمو با فیلم دیدن سرگرم میکنم اما بازم نمیشه کاملا بی حس شدم یه موقع هایی ام بشدت دلم میگیره میگم یعنی دلش برام تنگ نمیشه هعی....

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقته گذشته؟بالای ۶ماه اگه باشه غیر طبیعی 

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
باید سرگرم بشی با سرکار ، کلاس و فقط شبا موقع خواب بیای خونه چون واقعن دیوونت می‌کنه

بیشر اذیتم شباست

شبا از خواب میپرم و  کم کم همه چی میاد تو ذهن 

تا صبح جوون میدم از غم و غصه

منم شرایط تورو دارم خودمو با فیلم دیدن سرگرم میکنم اما بازم نمیشه کاملا بی حس شدم یه موقع هایی ام بش ...

چرا جدا شدین؟

بعد از ۵ سال با اینکه الان ۳ ساله ازدواج کردم گاهی یادش میفتم

دیگه علاقه ای نیست اما مرور خاطرات..

کلا سخته و انگار هیچ وقت فراموش نمیشن

فقط باید باهاش کنار اومد و سعی کنیم در لحظه زندگی کنیم

وگرنه به قول شهرزاد،خاطره ها که نمی میرن....🙃

نه تازست

خب دوره سوگشه

همه احساسات کی تجربه میکنی طبیعیه 

بابتش خودتو سرزنش نکن

سرکوبش هم نکن ک به شکل عقده داخلت نهادینه شه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
بعد از ۵ سال با اینکه الان ۳ ساله ازدواج کردم گاهی یادش میفتمدیگه علاقه ای نیست اما مرور خاطرات..کلا ...

در لحظه هیچ خوشی نیست که زندگی کنم

بیشر اذیتم شباستشبا از خواب میپرم و کم کم همه چی میاد تو ذهن تا صبح جوون میدم از غم و غصه

پرانول بخور آهنگ شاد بزار می‌دونم اصلا دلت نمیخاد گوش بدی ولی مجبوری ک بزاری مغزت گول  میخوره حالت بهتر میشه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

خب دوره سوگشههمه احساسات کی تجربه میکنی طبیعیه بابتش خودتو سرزنش نکنسرکوبش هم نکن ک به شکل عقده داخل ...

خیلی سخت میگذره

خیلی بهم ریختم

پرانول بخور آهنگ شاد بزار می‌دونم اصلا دلت نمیخاد گوش بدی ولی مجبوری ک بزاری مغزت گول میخوره حالت ب ...

ممنون عزیزم

چرا جدا شدین؟

یه دلیل مسخره گف بخاطر شهر من......

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖