2777
2789
عنوان

بعد از تموم شدن رابطتون چطوری حال روحیتونو رو براه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 111 پست
چند سالته عزیزم؟

19 شما چند سالته 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بالای ۳۰ هستمشما خیلی فرصت دارین

شمام فرصت داری زندگی جریان داره یجوری زندگی کن که بهت خوش بگذره ک وقتی 50سالت شد حسرت نخوری شمام میتونی پیشرفت کنی بجاهای خوب برسی فقط باید بخوای همه غما و ناراحتیارو از خودت دور کن ب خودت برس 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
شمام فرصت داری زندگی جریان داره یجوری زندگی کن که بهت خوش بگذره ک وقتی 50سالت شد حسرت نخوری شمام میت ...

فعلا که غم تمام وجودمو گرفته

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
فعلا که غم تمام وجودمو گرفته

درکت میکنم ولی همین گوشی بیشتر مارو طرف غم میبره من اللن تقریبا بیشتر وقتمو پیش خانوادمم یکم حالم بهتر میشه یا برنامه ریزی میکنم برای آیندم و.... 

سعی کن از گوشی دور شی یه کاری شروع کن یا برو بیرون با دوستات یا خانواده

درکت میکنم ولی همین گوشی بیشتر مارو طرف غم میبره من اللن تقریبا بیشتر وقتمو پیش خانوادمم یکم حالم به ...

سرکار میرم عزیزم

ولی با این حالم خیلی سخته

چون شبا رو تا صبح تو حال روحی خیلی بدی میگذرونم

سرکار میرم عزیزمولی با این حالم خیلی سختهچون شبا رو تا صبح تو حال روحی خیلی بدی میگذرونم

وای خیلی سخته گلم🥲خدا به دلت صبر بده ولی سعی کن از ذهنت دور کنی به چیزای دیگه فکر کن 

بیشر اذیتم شباستشبا از خواب میپرم و کم کم همه چی میاد تو ذهن تا صبح جوون میدم از غم و غصه

شبا چه ساعتایی اذیتی

من شکست عشقی که خورده بودم شبایی که سخت میگذشت با یه نفر حرف میزدم حواسم پرت بشه

میخوای وقتایی که حال خوب نیست تاپیک بزن تگم کن بقیه هم بیان حرف بزنیم اگه خواستی راجع به هرچی اصلا در مورد ترَک دیوار حرف بزنیم تا خسته شی و بخوابی

خوبه؟

سرکار میرم عزیزمولی با این حالم خیلی سختهچون شبا رو تا صبح تو حال روحی خیلی بدی میگذرونم

برو استخر شنا حال ادمو خوب میکنه

به خودت هیجان بده فیلم ترسناک ببین

اتاق فرار برو

برو زیارتگاه انرژی مثبتش و نور سبزی که تو حرم هست حالتو خوب میکنه

اگه شرایطشو داری باشگاه هم ثبت نام کن

اگه واقعا دنبال اینی حالت خوب بشه تلاش خودتو بکن

زندگی قشنگه به چیزای خوب فکر کن به صدای بارون رعد و برق 

رنگین کمون فصلای رنگارنگ اسمون ابی ...بوی نم خاک بارون زده

چند دقیقه وقت بزار کلا به هیچ احساس عشق و دوست داشتن و غم و اینا فکر نکن تو این چند دقیقه تمرکز کن این چند تا سوالو از خودت بپرس

بهترین غذایی که عاشقشی

قشنگ ترین فیلمی که دوستش داری

گل مورد علاقت

رنگ مورد علاقت

تفریحی که دوست داری

ورزشی که دوست داری

بازی مورد علاقت

اولویت بندی کن خودتو تو فضای علایقت قرار بده مثلا چند روز غذایی که دوست داری رو تو بشقابی که رنگ و لعابشو دوست داری بخور..

یا برای خودت یه شاخه گل از نوعی که دوست داری هدیه بخر 

شبا چه ساعتایی اذیتیمن شکست عشقی که خورده بودم شبایی که سخت میگذشت با یه نفر حرف میزدم حواسم پرت بشه ...

شبا خیلی خسته ام

زود خوابم میبره

ولی از حدود ساعت ۴ اینا تو حالت خواب و بیداری قرار میگیریم و کم کم همه چی میاد تو ذهنم و تا صبح فقط خدا میدونه چی میکشم

برو استخر شنا حال ادمو خوب میکنهبه خودت هیجان بده فیلم ترسناک ببیناتاق فرار بروبرو زیارتگاه انرژی مث ...

حالم بدتر از این حرفاست که بتونم دنبال این کارا برم😔

تصویرش همش میاد تو ذهنم