2777
2789
عنوان

بابام یه چیزی سرچ کرده بود ذهنم بدجور درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه دوست روی دوست تاثیر میزاره

نمیدونم موافقم باهات 

ولی بابای من از بدو تولد با اینا همکاره 

همیشه هم میگه اوناییکه رفتن تو خط خیانت و صیغه و اینا زنا فقط جیبشونو میزنن

بخاطر 2 روز و...

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
شاید داداشت سرچ کرده

داداشم بچس 

اگر اینطوری بود نمیگف دوستم سرچ کرده 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
نمیدونم موافقم باهات ولی بابای من از بدو تولد با اینا همکاره همیشه هم میگه اوناییکه رفتن تو خط خیانت ...

من پسرم

بازم‌بهتون میگم‌این‌ حرفا دلیل نمیشه

متاسفانه گاهی مردا دوس دارن یکبار‌امتحان‌کنن

وبعدش گرفتارش میشن...

خلاصه خیلی بدبین‌نیستم

ولی خوشبین هم‌نیستم

یعنی حتی تو پیری هم مسئولیت کارشون و قبول نمیکنن باز میندازن گردن‌ رفیق نابابشون علی 😏

پیر نیس بابای منننن عههه

شوهر من حتی گوشی مخفی هم گرفته منم تا دادگاه پاسگاه رفتم و یه پرونده بزرگ درست کردم براش

متاسفم

پیر نیس بابای منننن عههه

خسته نباشی اصل قضیه رو ول کردی چسبیدی ب کلمه ی پیر؟ خدا حفظشون کنه منظورم این بود تو هر سن باشن اشتباهشون میندازن گردن بقیه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خسته نباشی اصل قضیه رو ول کردی چسبیدی ب کلمه ی پیر؟ خدا حفظشون کنه منظورم این بود تو هر سن باشن اشتب ...

امیدوارم که واقعااا دوستش سرچ کرده 

ینی دوس دارم ک دوستش سرچ کرده باشه 

متاسفم

دوست مامانم یک زن خیلی خوب و خونه دار بود شوهرشم کارمند و خیلی عالی متاسفانه خانمه دوستش که مجرد هم بوده رفت امد داشتن که میاد با شوهره میریزن رو هم و ازدواج میکنن 

خونه خراب کن زیاده تا دلت بخواد حتی حاضرن زن دوم و چندم بشن

من موندم چطور روت شد بپرسی.اگه مامانت هم مثل خودت کنترل گر باشه که بابات حق داره والا.شتید کنجکاو شد ...

این مسئله شوخی نیس که خجالت بکشم و حیا پیشه کنم 

مضخرف نگو بیبی

دوست مامانم یک زن خیلی خوب و خونه دار بود شوهرشم کارمند و خیلی عالی متاسفانه خانمه دوستش که مجرد هم ...

هم تو زنا هم تو مردا آدم کثیف و بد ذات زیاده خب بستگی ب خود طرف داره