2777
2789

گوشی بابای من همیشه دست منو ابجی و داداشمه .بجز مواقعی ک بیرونه 

دیروز تو گوگلش یه چیی میخاستم سرچ کنم 

دیدم زده (از کجا صیفه موقت کنیم)یه لحظه یجوری شدم ازش پرسیدم گف علی (اسم یکی از دوستاش ک خیلی زن بازه نت نداشت تو گوشی من زده )

من باز چیزی نگفتم همینشم با خجالت پرسیدم 

ولی ذهنم بدجور درگیر شده ..چرا باید همچین چیز مسخره ای سرچ بشه /؟

بابام خییییلی مرد خوبیه  ..مامانم همیشه ی خدا میگه بهش اعتماد دارم و...ولی بازم میترسم میگم اینهمه آدمو شیطون بدر کرده ...اینم میدونم اگرم چیزی باشه مامانم سریع میفهمه چون خیییییلیییی تیزه حس ششمش شدیدا فعاله

بابام 48 سالشه

خیلی نگرانم

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین مردا خیلی عادی شده انقد بی بندو باری زیاده که اراده کنن ریخته براشون

وای نه خدا نکنه 

تنها چیزی ک هیچوقت برام دغدغه نبوده این بوده 

خدا نکنه برام دغدغه بشه

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
عزیزم همین که دوستش زن بازه مشخص میکنهچرا با یه آدم زن باز صمیمی هست

دوست که نه 

تو محل کارشه دیگه 

بقول دوستمون الان بین مردا انقد زیاده 

همشون این شکلین...

همتون بالا را بپایید... پلیس باشین

متوجه نشدم

خطرناکه. بیماری‌های مختلف میاد تو خونه گفتم یک کم بترسیم.

از فک کردن ب ای چیزا چندشم میشه 

اینجوی باشه بابامو میکشم 

همتون مراقب پدر باشید.

مامانم ک مثل همیشس  رفتارش ولی اینو میدونم اگه چیزی باشه مامانم ب هفته نکشیده میفهمه اینو مطمئنم 

منم چکش میکنم 

یعنی حتی تو پیری هم مسئولیت کارشون و قبول نمیکنن باز میندازن گردن‌ رفیق نابابشون علی 😏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫