2777
2789
عنوان

چرا باید تو این سن اینطوری باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست
خیلی عالیه کهدست اوردهات رو بنویس و به خودت افتخار ‌کن اهدافت رو بنویس و یه برنامه مرتب بچین براش بش ...

تصور شما از افسردگی اینه که یه ادمه که دائم ساکت بیرون نمیگه نمیخنده نه اتفاقا هم میگم هم میخندم اما این اضطرابی که میگیرم دست خودم نیست

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
تصور شما از افسردگی اینه که یه ادمه که دائم ساکت بیرون نمیگه نمیخنده نه اتفاقا هم میگم هم میخندم اما ...

افسردگی یه باتلاقه که هرچی بیشتر دست و پا بزنی بیشتر درون خودش می‌کشه تورو

جز اینکه یکی باشه که دستتو بگیره و از این شرایط در بیارتت

حالا اون دست می‌تونه بچه آدم باشه می‌تونه همسر باشه یا یه هدف دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اون ادمایی که خیلی اذیتم میکنن رو زیاد نمیبینم ولی خاطرات گذشته و نشخوار فکری ولم نمیکنه این وسط ...

آفرین پس یه قدم به سمت ارامش رفتی و از ادمای سمی فاصله گرفتی اما قدم دوم که افکار منفی و بیهودس هنوز باید تلاش کنی تا از بین ببری

چنتا راه حل داره مهمترینش اینه رو خودت و موفقیتت تمرکز کن فعالیتای مفید انجام بده هم سرگرم میشی و افکار منفی سمتت نمیان هم یواش یواش ب موفقیت نزدیک میشی

برای مثال میتونی یسری مهارت ها مث خیاطی ارایشگری زبان کامپیوتر تولید محتوا گرافیک برنامه نویسی و…. خیلی چیزا ک علاقه داری یاد بگیری

راه دوم اینه که کتابهای مفید بخون کتابهایی ک حال درونیتو خوب کنه و انگیزه بهت بده

راه سوم فعالیتتو بیشتر کن اگ از ورزش بدت میاد عب نداره میتونی یسری فعالیتها برای خودت ایجاد کنی مثلا وقتی حوصلت سرمیره یا حالت بد شده برو بیرون از خونه برو پارک بشین یا برو پاساژ بچرخ یا برو کتابخونه یا برو کافه بشین یه چای بخور یا برو سینما یه فیلم ببین

سعی کن قدم به قدم به سمت ارامش بری عجله نکن

راه چهارم اهنگای ارامبخش گوش بده 

راه پنجم فیلمهای ارامبخش یا خنده دار ببین

راه ششم پادکست گوش کن

راه هفتم مدیتیشن

راه هشتم در طول روز از دمنوش های مفید ارامبخش استفاده کن

راه نهم ورزشهای آرام و اسان مثل یوگا

راه دهم تغذیه سالم و مفید

و اینکه من دلم میخواد خودم درامد داشته باشم و موقع خواب بچم طراحی سایت تمرین میکنم

راجب درامد سعی کن خودتو تو فشار نزاری چون به روانت فشار میاد

از فعالیتای کوچیک شروع کن مثلا یه انلاین شاپ کوچک فروش بدلیجات یا جوراب و روسری راه بنداز یا یه کانال تلگرام بزن با موضوع مورد علاقه مردم

و روزانه براشون وقت بزار بعد چندماه ب درامد میرسی

اما درکنارش مهارتای مفید یادبگیر خیلی عالیه که طراحی سایت داری یادمیگیری اما اگ باهاش به درامد نرسیدی ناراحت نشو و مهارتای دیگه ام یاد بگیر مثلا ارایشگری و خیاطی

من اون ادمایی که خیلی اذیتم میکنن رو زیاد نمیبینم ولی خاطرات گذشته و نشخوار فکری ولم نمیکنه این وسط ...

درباره اینده بچتون

نمدونم بچتون چند سالشه ولی اگ سنش کمه نیاز ب نگرانی نیس شما ب عنوان مادر فعلا وظیفتون اینه اول خودتون ب ارامش درون برسید بعد همین ارامشو ب بچتون هم منتقل کنید

وظیفت دومتون اینه به بچتون مهارتای لازم رو یاد بدید که در اینده رو پای خودش وایسته مثلا مهارتهای مهم مثل زبان و کامپیوتر و فعالیتهای فرعی مورد علاقش مث طراحی گرافیگ برنامه نویسی فروش و بازاریابی فن بیان و سخنوری و… اینارو بهش اموزش بدید تا در اینده ازشون استفاده کنه

وظیفه سوم کمک به بچتون برای موفقیت تو درس و تحصیلشه

با همین چنتا وظیفه بچتون میتونه به یه ادم موفق و هدفمند تبدیل شه و بعدن میتونه راهی ک دوس داره خودش انتخاب کنه ممکنه حتا مهاجرت هم بکنه اگ دوس داشت

تصور شما از افسردگی اینه که یه ادمه که دائم ساکت بیرون نمیگه نمیخنده نه اتفاقا هم میگم هم میخندم اما ...

و صحبت اخرم هم بگم و برم

با فکر کردن به اینکه بقیه چه ظلمهایی در حقت کردن هیچ مشکلی حل نخاهد شد و هیچ تغییری تو زندگیت ایجاد نخاهد شد جز اینکه روح و روانت نابود و جسمت اذیت خاهد شد

با فکر کردن و حرص و جوش خوردن راجب بقیه اونا هیچوق رفتارشونو درست نمیکنن و هیچوق بخاطر تو خودشونو تغییر نمیدن بلکه تو فقط انگار داری خودزنی میکنی و به خودت اسیب میزنی و وقتتو هدر میدی

پس بجای افکار منفی و حرص خوردن و حسرت گذشته که هیچ سودی واست ندارن فکرای مفید کن وقت و فکرتو برای بچت و خودت استفاده کن بقیه ارزش فکر کردن ندارن، فعالیتای مفید کن تا روز ب روز پیشرفت کنی و تمرکزت فقط خودت، بچت و ارامشت باشه

لهت قول میدم بعد چند مدت که هم حال روحیت خوب شه هم تو زندگیت پیشرفت کنی بقیه رفتارشون ۱۸۰ درجه عوض میشه و هی تلاش میکنن بیان سمتت چون حسودیشون میشه بهت

و صحبت اخرم هم بگم و برمبا فکر کردن به اینکه بقیه چه ظلمهایی در حقت کردن هیچ مشکلی حل نخاهد شد و هیچ ...

بچم یک سالشه و من دلم میخواد یه مهارت یاد بگیرم که دقیقا همونایی که گفتم ادم حساب نکنم و اصلا دلم نمیخواد بیان سمتم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰