2777
2789

کلاساشون مستقله

هرچی گم کنن،فرداش میرن پیدا میکنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تا حالا گم نکرده کلاس اوله خیلی باانضباطه چک میکنه وسایلشو.اما اگه گمم کنه واسم مهم نیست فدای سرش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم کلاس سوم بیش از حد گم میکرد😭😑😂😂😂💔 حتی یه بار کلاس اول زنگ خونه که خورده سریع پاشده رفته، همکلاسیش براش کیفشو اورده گفته کجا میری سر به هوا😂💔

درخواست دوستی نده ممنون❤

پسر من کلاس دهمه یعنی اینقد اتود و بطری آب می‌شکنه و جا می‌ذاره که هر روز میاد خونه اگر خرابکاری نکر ...

ایندفه که قمقمه گم کرد 

مث اون کلیپه اینستا

تو پلاستیک براش آب بذارید ببره🤪🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسر من از اول سال تا الان  پنجتا پاک کن سه  تا تراش گم کرده روانی شدم از دستش کلاس دوم

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

تا حالا گم نکرده کلاس اوله خیلی باانضباطه چک میکنه وسایلشو.اما اگه گمم کنه واسم مهم نیست فدای سرش

بله عزیزم فدای سرش یه بار یا دوبار 

دختر من کلا نسبت به وسایلش بی تفاوته

پسرم پارسال کلاس سوم بود یه سویشرت شلوار ورزشی خوشگل گرفته بودم براش ۷۰۰ تومن،یروز اومد خونه دیدم سویشرت نیست هیچوقت پیدا نشد دزدیدنش 

پسر کوچیکمم پارسال دوم بود اومد خونه کلاهش که تازه خریده بودم نبود و گم شد دیگه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
پسر اولم کاپشنش گم شد کلاس اول و پیدا نشد!پسر دومم کلاس سومه تا کنون چیزی گم نکرده شکرخدا

مدیر مدرسه پسرم میگفت بگید بچه ها حواسشون به کاپشنشون باشه

کاپشن گرونه

مدرسه هم دو تایمه هس

ما نمیتونیم کنترل کنیم اگه تایم مخالف کاپشن بچتونو برداره ببره😬

بچه من هم تا حالا بی نظمی کرده و چند دفعه ای جا گذاشته فکر میکنم کلا نسبت به داشته هاش بی تفاوت باشه

دختر منم اینجوریه، هر جا میریم یه چیزی جا میذاره، خیلی ناراحت و عصبیم میکنه این کارش.. از اینکه وسایلش برا‌ش مهم نیستن کفری میشم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من پسرم دوتا سویشرت از اول سال گم کرده. مدرسش دولتی هست چند بار فرستادم دنبال لباساش میگه نیست. خودش میگه من مطمعنم تو کیفم گذاشتم از کیفم دزدیدن اخه روزهایی که ورزش داره گم میکنه. امروز ورزش داشت کاپشن نپوشید گفت گم میشه

هر هفته ۱۰تا ۱۵ یک روز بوفه دارن نه متاسفانه بلد نیست هر هفته یه جور پیش میبره

بهش پول نده.امکان داره ازش بگیرن.خودت بخربزارکیفش.ب مرور یادمیگیره توجامعه.همه چیزیجایادگرفتن استرس میاره و حتی اگه ب من وشماهم یه روزکلی مسئولیت بدن مطمعنن کم میاریم...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود